'The King's Man' plant zaadjes voor 'Kingsman 3'

'The King's Man' plant zaadjes voor 'Kingsman 3'

Het werd al aangekondigd: er komt nog een film met Eggsy!

Kingsman: The Secret Service (2014) en de opvolger Kingsman: The Golden Circle uit 2017 waren successen en alles leek erop te wijzen dat er een tweede vervolgfilm zou komen. Regisseur Matthew Vaughn koos echter voor een prequel, met The King's Man!

Deze prequelfilm verschijnt in september in de bioscoop en nu heeft Vaughn tegenover Empire onthuld dat deze een vierde film inluidt. "We hebben in deze zaadjes gepland voor wat er in Kingsman 3 gaat gebeuren," bekende de filmmaker. "En deze zal heel anders worden."


Gaat Vaughn weer regisseren?
Lange tijd leek het erop dat Vaughn de tweede vervolgfilm zou overlaten aan een andere regisseur. Nu lijkt hij toch na te denken om voor de vierde keer voor een Kingsman-film plaats te nemen in de regiestoel.

"Ik weet eigenlijk niet wat ik wil doen. Het is een kans voor een andere regisseur om het anders te doen, maar ik ben nog aan het overwegen om het zelf te doen," aldus Vaughn.

Twee nieuwe foto's
Op dit moment staat The King's Man van 20th Century Studios gepland voor 17 september. Hieronder nieuwe foto's van de drie hoofdrolspelers Ralph Fiennes, Djimon Hounsou en Gemma Arterton.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair