Algemeen

Hilarisch: Wat doet de horrorpop Annabelle tijdens de lockdown?

Horrorpop Annabelle leeft zich uit bij de filmstudio.

door Bram de Groot om 10:59 in Algemeen
De horrorpop Annabelle uit de bekende horrorfranchise Conjuring Universe staat ondertussen in het rijtje meest angstaanjagende poppen uit de filmgeschiedenis. Het is zeker niet ondenkbaar dat ze na drie solofilms nog een keer terug gaat keren op het witte doek.

Via een hilarische video heeft Warner Bros. Pictures nu laten zien wat de pop aan het doen is tijdens de lockdown. De pop bevindt zich namelijk op de verlaten locatie van de studio en dochteronderneming New Line Cinema. Check de beelden hieronder maar!


Succesvolle horrorpop Annabelle
De pop kreeg al drie eigen films met Annabelle (2014), Annabelle: Creation (2017) en Annabelle Comes Home (2019) en was ook te zien in The Conjuring 2 (2016) en The Curse of La Llorona (2019). Daarnaast dook de pop ook kort op in de DC-films Aquaman (2018) en Shazam! (2019).

Annabelle zou ook kunnen verschijnen in The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Deze derde Conjuring-film werd recent van begin september dit jaar verplaatst naar juni 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik moet nog steeds de derde zien. De eerste pas herkeken, die blijf ik erg goed vinden. Deel 2 vond ik een stuk minder.

Ik vind de mooiste scène met een pop uit de filmgeschiedenis, die scène in Deep Red van Dario Argento, waarin een man gestalkt wordt door een moordenaar. Hij staat in een kamer en ineens gaat er een deur open en komt er een grijnzende pop die een beetje op zo'n buiksprekerspop lijkt op hem afrennen. Die hele scène is zo mooi van opbouw, als je oplet zie je dat Argento de aandacht focust op een ander punt dan de deur in een shot vlak daarvoor, daarom is het tamelijk onverwacht dat ineens de deur opengaat. En je verwacht sowieso geen pop, maar een menselijke moordenaar.

https://www.youtube.com/watch?v=vWWNzP6RL98

Draven

Avatar

^ Die muziek erin haalt alle spanning weg.

Renegade

Avatar

childs play....anyone?

Spider-fan

Avatar

Draven:

Serieus? De muziek van Goblin wordt juist als één van de grote pluspunten van Argento's films gezien. De muziek stuwt het geheel als het ware voort vind ik. Maar smaken verschillen natuurlijk, als je er niet van houdt haalt de muziek je misschien uit de scène.

NieuwsFilm

meest populair