Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Suspiria (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, e.a.
Susie Bannion, een jonge, ambitieuze balletdanseres, reist naar een prestigieuze dansacademie in Berlijn, waar artistiek directeur Madame Blanc gefascineerd raakt door haar vaardigheden. Na een reeks mysterieuze gebeurtenissen op de school, ontdekt Susie dat deze geleid wordt door een heksenkring en dat haar leven in gevaar is.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De inmiddels volwassen, aan alcohol verslaafde Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries over zijn jeugd. Wanneer Abra, een tiener met dezelfde paranormale gave als hij, voor hulp aanklopt, moet hij in actie komen om haar te beschermen tegen een bende rondtrekkende stoomslurpers.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
Tiener Billy Batson heeft het niet makkelijk. Zijn leven verandert wanneer hij de superkrachten erft van een oeroude tovenaar waarmee hij kan transformeren tot volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy zoekt hij naar de grenzen van zijn krachten en neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair