Featured

Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Featured
Amazon Prime heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Suspiria (2018)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, e.a.
Susie Bannion, een jonge, ambitieuze balletdanseres, reist naar een prestigieuze dansacademie in Berlijn, waar artistiek directeur Madame Blanc gefascineerd raakt door haar vaardigheden. Na een reeks mysterieuze gebeurtenissen op de school, ontdekt Susie dat deze geleid wordt door een heksenkring en dat haar leven in gevaar is.

Doctor Sleep (2019)
Regie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De inmiddels volwassen, aan alcohol verslaafde Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries over zijn jeugd. Wanneer Abra, een tiener met dezelfde paranormale gave als hij, voor hulp aanklopt, moet hij in actie komen om haar te beschermen tegen een bende rondtrekkende stoomslurpers.

Shazam! (2019)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
Tiener Billy Batson heeft het niet makkelijk. Zijn leven verandert wanneer hij de superkrachten erft van een oeroude tovenaar waarmee hij kan transformeren tot volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy zoekt hij naar de grenzen van zijn krachten en neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Waarschijnlijk kunnen ze meer abonnees krijgen als ideal word toegevoegd en niet via creditcard

omniesbonsai

Avatar

Geen idee hoe ik mij aanmeld zonder creditcard
Welke idioot van dit beleid houd dit erin
Net of iedereen een creditcard moet hebben hiervoor
Klant onvriendelijk vind ik

Amazing raph

Avatar

Ik heb al bijna een jaar Amazon prime en dat zonder creditcard. Gewoon via mijn telefoonabonnement

David Mills

Avatar

Amazon is amerikaans en Amerika is nu eenmaal een creditcard maatschappij. Ik ben blijkbaar van een andere generatie want ik heb al 20 jaar een creditcard en gebruik deze ook veel. Vroeger was er geen Ideal en Ideal is ook typisch nederlands.

Master Of Films

Avatar

^
iDEAL is al sinds 2005.
Enfin, er is ook een optie van prepaid credit cards.

Dawgruule

Avatar

Ik heb geen creditcard maar betaal Amazon Prima via in app aankopen via de App Store (waar je wel met iDeal kunt betalen)

Master Of Films

Avatar

BTW: de remake van Suspiria is van Amazon Studios. Dus vergelijkbaar met een Netflix original. Met het verschil dat Amazon wel bereid om een 3 maanden theatrical window te eren.

Ang3l

Avatar

Alle 3 gezien, alle 3 leuk inderdaad. Hele andere films.

Over dat creditcard gedoe: Schaf er dan eentje aan, kost bijna niets. Is voor reizen buiten Europa ook wel zo handig (als dat nog ooit gaat gebeuren) en ook nog eens veiliger qua internetaankopen.

Wat is de weerstand er tegen?

NieuwsFilm

meest populair