Algemeen

Ryan Reynolds reageert op terugkeer als Green Lantern in Zack Snyders 'Justice League'

De kans op een cameo van Reynolds Hal Jordan lijkt niet heel groot.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Ryan Reynolds keert naar alle waarschijnlijkheid niet terug als de groene superheld Hal Jordan in Zack Snyders Justice League. De afgelopen weken verscheen dat gerucht op meerdere sites, maar de acteur lijkt het nu zelf de nek om te draaien.

Fans speculeren de afgelopen weken volop over een mogelijke verrassing die Zack Snyder in petto heeft voor zijn Justice League: een cameo (en dus de terugkeer) van Ryan Reynolds als Hal Jordan, een rol die hij ook al speelde in de flopprent Green Lantern uit 2011.

De speculaties volgden nadat onder meer de bekende filmjournalist Grace Randolph claimde dat Warner Bros. een cameodeal probeert te sluiten met Reynolds.

Maar of dit alles waar is? Dat is twijfelachtig. Reynolds heeft in ieder geval vandaag zelf gereageerd op het gerucht. Dat deed hij in een tweet waarin hij ook ontkrachtte Hawkman te spelen in een andere aankomende DC-film: Black Adam. "Ik zou [echter] graag in Zack Snyders film te zien willen zijn en ik heb gehoord dat ik er misschien zelfs al in zit?"

Hoewel Reynolds het gerucht met zijn tweet niet direct naar het rijk der fabelen verwijst én hij open zegt te staan voor een cameo, zou het wel opvallend zijn als de Canadese acteur zo openlijk zou reageren als men achter de schermen wel probeert te regelen. Zijn cameo zou dan immers geen grote verrassing meer zijn.

Daarnaast is Green Lantern dikwijls onderwerp van spot bij Reynolds. Zo werd de film onder meer in zijn Deadpool-films flink op de hak genomen. Ook riep hij een fan ooit eens op de vooral film niet te kijken.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Lol, wat een kerel ook he. Ik mag hem wel en zie graag een cameo van hem verschijnen.

ThysRomani

Avatar

Ja hij is de Droogheid zelve. Hilarische vent. Ik zie hem ook graag.

xarkov

Avatar

Ik blijf erbij, ik vond Green Latern leuk.

Decepticon

Avatar

Ik deel je mening xarkov, ik vind het ook een leuke film en kijk altijd met plezier naar de blu-ray, die ik gewoon in de kast heb staan.

Goku32

Avatar

Green lantern was zo een poep film. Zo slecht,

Jkorpor030

Avatar

Ik vond Green Lantern een hele vermakelijke film. Ik snap de negativiteit niet echt.

Robbepost

Avatar

Ik vind de Green Lantern film erg slecht en ben blij dat RR niet in JL zal zitten.
Hij heeft zijn rol zelf belachelijk lopen maken en ik denk dat de toon heel veel anders zal zijn.
RR kan ik ook wel goed pruimen!

Gigan72

Avatar

Green lantern is geen beste film
Maar om nou te zeggen super slecht.. nee dat niet er zijn veel slechtere ( superhelden) films.

Zou wel cool zijn om hem ff te zien dan kan Deadpool er weer over iets over te zeggen hebben Deadpool 3 ( als die er ooit komt )

Master Of Films

Avatar

Green Lantern is wel de slechtste film van Martin Campbell.
Maar ik wil niet alleen Martin Campbell door de slijk halen. Beseft men dat Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Michael Goldenberg & Michael Green het script hebben geschreven. Ik wil hiermee Berlanti & Guggenheim even belichten, aangezien zij de producenten zijn van de vele CW Arrowverse shows. Zegt eigenlijk al heel wat hoe ze over hun DC superhelden denken.

starbass

Avatar

Ah @Master Of Films, dat verklaard een hoop, die CW series zijn echt belachelijk slecht, geen wonder dat Green Arrow ook is.

NieuwsFilm

meest populair