Ryan Reynolds reageert op terugkeer als Green Lantern in Zack Snyders 'Justice League'

Ryan Reynolds reageert op terugkeer als Green Lantern in Zack Snyders 'Justice League'

De kans op een cameo van Reynolds Hal Jordan lijkt niet heel groot.

Ryan Reynolds keert naar alle waarschijnlijkheid niet terug als de groene superheld Hal Jordan in Zack Snyders Justice League. De afgelopen weken verscheen dat gerucht op meerdere sites, maar de acteur lijkt het nu zelf de nek om te draaien.

Fans speculeren de afgelopen weken volop over een mogelijke verrassing die Zack Snyder in petto heeft voor zijn Justice League: een cameo (en dus de terugkeer) van Ryan Reynolds als Hal Jordan, een rol die hij ook al speelde in de flopprent Green Lantern uit 2011.

De speculaties volgden nadat onder meer de bekende filmjournalist Grace Randolph claimde dat Warner Bros. een cameodeal probeert te sluiten met Reynolds.

Maar of dit alles waar is? Dat is twijfelachtig. Reynolds heeft in ieder geval vandaag zelf gereageerd op het gerucht. Dat deed hij in een tweet waarin hij ook ontkrachtte Hawkman te spelen in een andere aankomende DC-film: Black Adam. "Ik zou [echter] graag in Zack Snyders film te zien willen zijn en ik heb gehoord dat ik er misschien zelfs al in zit?"

Hoewel Reynolds het gerucht met zijn tweet niet direct naar het rijk der fabelen verwijst én hij open zegt te staan voor een cameo, zou het wel opvallend zijn als de Canadese acteur zo openlijk zou reageren als men achter de schermen wel probeert te regelen. Zijn cameo zou dan immers geen grote verrassing meer zijn.

Daarnaast is Green Lantern dikwijls onderwerp van spot bij Reynolds. Zo werd de film onder meer in zijn Deadpool-films flink op de hak genomen. Ook riep hij een fan ooit eens op de vooral film niet te kijken.

NieuwsFilm

meest populair