Algemeen

Remake van bikkelharde Koreaanse 'Man From Nowhere' wordt een 'John Wick'-reünie

We gaan het gewoon nog een keer zeggen: Dat wordt kontschoppen geblazen!

door Arjen Rooseboom om 09:30 in Algemeen
In 2018 kwam op FilmTotaal het nieuwsbericht naar buiten dat Hollywood een remake wil maken van de Zuid-Koreaanse hitfilm Ajeossi, oftewel The Man From Nowhere, uit 2010. John Wick-schrijver Derek Kolstad was daarbij vroeg betrokken.

Nu is een tweede naam bekend gemaakt en ook deze is verantwoordelijk voor de succesvolle actiefranchise met Keanu Reeves. Niemand minder dan regisseur Chad Stahelski neemt de productie voor zijn rekening in samenwerking met kompaan Jason Spitz en New Line Cinema.

Of Stahelski misschien achter de camera gaat zitten, is onbekend, maar daar lijkt het niet op. Kolstad pent uiteraard het script en een eerste versie is alvast met lof ontvangen volgens ingewijden van DEADLINE.

Krakende botten en non-stop kogels
The Man From Nowhere draait om een ​​stille pandjeshouder met een gewelddadig verleden. Hij gaat de strijd aan met drugbendes die in organen dealen in de hoop een kind te redden dat zijn enige vriend is.

De hereniging van het duo Kolstad/Stahelski kan bijna alleen maar voor vuurwerk gaan zorgen. We weten in ieder geval één ding zeker: De actie wordt bikkelhard, realistisch en choreografisch in beeld gebracht!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelo1979

Avatar

Ja, man...
Te gek dit.

xarkov

Avatar

Eerst het orgineel maar eens kijken.

Lewis

Avatar

Origineel was echt wel tof. Ben wel beetje remake moe
Maar ja ik ga hem toch wel kijken...

Onomatope

Avatar

Kontschoppen... wordt toch volwassen

NieuwsFilm

meest populair