Video

'DC FanDome' groots aangekondigd met gave video!

Het DC FanDome wordt enorm als we DC / Warner Bros. moeten geloven.

door Bram de Groot om 12:23 in Video
Komende jaren zetten Warner Bros. en DC Films volop in op méér films binnen en mogelijk ook buiten het DC Extended Universe. Tijdens DC FanDome dat later deze maand plaatsvindt wordt veel onthuld.

Middels een visuele teaser voor het 24 uur durende online evenement worden we flink warm gemaakt. De grote vraag is uiteraard wat we kunnen verwachten op film- en seriegebied. Dat maakt de teaser nog niet helemaal duidelijk. Check de teaser:


Eerder werd duidelijk dat we de trailer krijgen te zien en de verschijningsdatum krijgen te horen voor Zack Snyder's Justice League. Ook de eerste beelden uit The Suicide Squad debuteren. En films als Wonder Woman 1984, The Batman, Black Adam en Aquaman 2 komen ongetwijfeld voorbij. Op 22 augustus is de show te zien op DCFANDOME.COM.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Polka-Dot Man

Avatar

^Ben benieuwd hoe het er uit gaat zien. Er zal waarschijnlijk een The Suicide Squad Teaser zijn. Ik zou dat panel wel willen zien, maar ik hoef er nou niet een hele nacht voor op te blijven. Daarom hoop ik dat ze of meteen beschikbaar zijn of terug te kijken zijn.

Master Of Films

Avatar

^ He daar is mijnheer Hendrick de Keyser weer. Long time no see. Maar dat krijg je als er geen echte off topic meer in de buurt is.

Anyway, ik verwacht dat Filmtotaal vol gaan staan met allerlei DC nieuwtjes. Hopelijk is deze event een stuk beter dan die Comic-Con @ home, dat enorm zoog.

Ray1976

Avatar

Hier ongelooflijk veel zin in.

Polka-Dot Man

Avatar

Ja Master Of Films, het is weer een tijdje geleden. Ik reageerde eigenlijk meer omdat jij reageerde en het artikel nog 'vers' was; verdwijnt niet meteen tussen alle berichten.

Jammer inderdaad, dat Off-Topic weg is, maar als we één grote campagne starten om alle gezellige gebruikers naar het forum te lokken kun je alsnog een Off-Topic hebben Smiley face
Ik heb begrepen dat je daar zelfs een melding krijgt als iemand op je reageert.

Enfin, nu is het altijd maar hopen dat je mijn bericht ziet. Zou jij je nacht opofferen voor DC Fandome? Ik begrijp dat je wel Comic Con Home hebt gekeken.

Master Of Films

Avatar

Ha, Comic Con @ Home was a joke, waste of my time. De latere YT The Fandom Menace podcasts waren veel beter consumeren met het weinige echte nieuws. Plus het afkraken van die idote Star Trek panel was veel leuker. Zo leuk zelfs dat CBS hun eigen Star Trek panel van Comic Con @ Home geblokkeerd. Smiley face En daar reageerde The Fandom Menace dan ook op.

DC fandom staat dus ook in het oog bij The Fandom Menace. Op zondag 23 aug, stroomt bij YT al vol met berichten (hopelijk niet als rumors and grain of salt). Verder verwacht ik dat WB wel ook beelden na/tijdens DCFanDome online zet op social media.

Kortom, de tijden dat we maar 2 TV kanalen (Ned 1 + Ned 2) hadden en geen VHS is allang voorbij. Zal het meer druk krijgen om al dat nieuws te filteren.

Enne. Ik heb je berichten gelezen oh wijze Hendrick de Keyser. Ze staan er nog steeds Smiley face

Polka-Dot Man

Avatar

He? Waar is mijn lange stuk heen? Die met dat filmpje

Polka-Dot Man

Avatar

Is de site er nou nog niet klaar voor of worden mijn berichten verwijderd?

Master Of Films

Avatar

Filmpje? Was dat van Brie Larson op de P0rnhub, want die heeft mijn moeder geblokkeerd. Smiley face

Polka-Dot Man

Avatar

Ik probeer het wel opnieuw.
Master Of Films, zijn er nog films of series waar jij naar uit kijkt?
Ik ben wel benieuwd naar The Suicide Squad, want er zitten een aantal goede acteurs in en niet-Hollywood talent.
The Batman heeft ook een sprankelende cast en goede regisseur. Daar ben ik ook wel benieuwd naar.

Ook hoop ik dat de Harley Quinn animated-show een seizoen 3 krijgt? Ben je daar bekend mee, Master Of Films? Het is één grote parodie op DC, maar er zitten toch mooie afleveringen tussen en goede character development.

Polka-Dot Man

Avatar

Of als het filmpje niet werkt: https://www.youtube.com/watch?v=fb0g9Lfo7SM&list=PLWQy7ZIgdHxDSzRdfctZ-ByoemWBJIF-W

Polka-Dot Man

Avatar

Haha, nee Master Of Films, die wordt alleen voor speciale gelegenheden uit de kast getrokken. Ik had een paar berichten gestuurd, maar die zijn verdwenen.

Polka-Dot Man

Avatar

Weet iemand trouwens hoe het met Gimli en Artificialis is afgelopen? Ik begreep met verdriet dat het gesprek naar FaceBook werd verplaatst en dat Artificialis zich voordeed als Ed Crane, omdat Gimli ineens interesse in hem had en Artificialis zei dat hij een vals account wilde aanmaken. Tenzij onze grote vriend Ed Crane het echt aan de stok heeft gekregen met Gimli. Weet iemand dit?

Jezegtmaar

Avatar

De persoon die verantwoordelijk is voor DIE lelijke suicide squid logo heeft echt geen smaak ...WTF ga je dat felgeel met dat rood combineren.
Op YT word het logo nu al agfekraakt.

NieuwsFilm

meest populair