Zack Snyder onthult de nieuwe Steppenwolf voor zijn 'Justice League'-film

De Steppenwolf uit de film uit 2017 keert niet terug.

Later deze maand zien we de trailer voor Zack Snyder's Justice League, de herziene versie van de geflopte Justice League-bioscoopfilm uit 2017. In die film krijgen we de superschurk Darkseid te zien en zijn rechterhand Steppenwolf krijgt een compleet ander uiterlijk.

Met een budget van (ver) boven de 30 miljoen dollar mag Zack Snyder een nieuwe versie van Justice League in elkaar zetten en deze film (of serie) zal laten zien welk verhaal Snyder oorspronkelijk wilde vertellen.

Andere Steppenwolf!
Een van de zwakste schakels in de bioscoopversie uit 2017 was het design van de schurk Steppenwolf. Snyder heeft via VERO nu een eerste blik vrijgegeven op het nieuwe optwerp. "Sorry dat de foto een lage resolutie heeft, maar ik heb hem al in high-res gezien en hij is zeker iets om te aanschouwen," schreef de regisseur er onder meer bij.

Bekijk de afbeelding
Op 22 augustus vindt DC FanDome plaats en tijdens dit 24 uur durende evenement wordt duidelijk hoe de film gaat heten, wanneer deze op HBO Max verschijnt en of het een film of mini-serie wordt. Ook wordt dan een trailer van 30 seconden gepresenteerd.

NieuwsFilm

meest populair