Algemeen

Zack Snyder onthult de nieuwe Steppenwolf voor zijn 'Justice League'-film

De Steppenwolf uit de film uit 2017 keert niet terug.

door Bram de Groot om 11:43 in Algemeen
Later deze maand zien we de trailer voor Zack Snyder's Justice League, de herziene versie van de geflopte Justice League-bioscoopfilm uit 2017. In die film krijgen we de superschurk Darkseid te zien en zijn rechterhand Steppenwolf krijgt een compleet ander uiterlijk.

Met een budget van (ver) boven de 30 miljoen dollar mag Zack Snyder een nieuwe versie van Justice League in elkaar zetten en deze film (of serie) zal laten zien welk verhaal Snyder oorspronkelijk wilde vertellen.

Andere Steppenwolf!
Een van de zwakste schakels in de bioscoopversie uit 2017 was het design van de schurk Steppenwolf. Snyder heeft via VERO nu een eerste blik vrijgegeven op het nieuwe optwerp. "Sorry dat de foto een lage resolutie heeft, maar ik heb hem al in high-res gezien en hij is zeker iets om te aanschouwen," schreef de regisseur er onder meer bij.


Op 22 augustus vindt DC FanDome plaats en tijdens dit 24 uur durende evenement wordt duidelijk hoe de film gaat heten, wanneer deze op HBO Max verschijnt en of het een film of mini-serie wordt. Ook wordt dan een trailer van 30 seconden gepresenteerd.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

A m a z i n g

Gregbelgie

Avatar

Ziet eral een pak beter uit!!!

RobzZ01

Avatar

Je ontkomt natuurlijk niet aan de CGI, maar hier wordt, ondanks de low-res, al veel duidelijker een schepsel, een monster neergezet. Waar in de andere versie ze maar van alles bij elkaar gegooid leken te hebben.

Goku32

Avatar

10x beter vind ik

Gjaldo

Avatar

Het is nu een monster inplaats van het monster wat elke nacht bij me in bed ligt
*Wink wink*

Sunspot

Avatar

Alleen maar beter zo

NieuwsFilm

meest populair