Disney+ voegde heel veel nieuwe films toe!

Disney+ voegde heel veel nieuwe films toe!

Afgelopen week was echt mooi op Disney+.

We waren jullie nog een bericht verschuldigd met de nieuwe films die op Disney+ zijn verschenen de afgelopen week. We zetten alles op een rij dat sinds 3 augustus op de streamingdienst is verschenen, tot afgelopen zondag.

Black is King: De muzikale film 'Black Is King' is gebaseerd op de muziek van het soundtrack The Lion King: The Gift en het wordt een "een verhaal over jonge koningen en koninginnen op zoek naar hun eigen kronen". Beyoncé geldt als schrijver, producent én regisseur van het geheel.
Mickey Mouse: Get a Horse!: Mickey, Minnie, Horace Horsecollar en Clarabelle Cow gaan op een muzikale wagonrit.
Tick Tock Tale: In een oude Londense klokkenwinkel, helpt een klein klokje een veel duurdere als een dief inbreekt en dreigt hen te stelen.
Feast: Op een koude avond, worden in een bar de bezoekers en de crew ineens aangevallen door een grote groep vliegende monsters. Iedereen moet nu vechten voor zijn leven, aangezien de monsters van plan zijn om alle aanwezigen één voor één op te eten ...
Paperman: Een kantoormedewerker ontmoet het meisje van zijn dromen en gebruikt een papieren vliegtuigje om haar aandacht te trekken.
Rapunzel voor Altijd: Rapunzel en Flynn Rider trouwen, maar Pascal en Maximus moeten de ringen terugvinden die ze tijdens de ceremonie kwijt zijn geraakt.
X-Men: Days of Future Past: In X-Men: Days of Future Past vechten de X-Men voor het overleven van hun ras, in maar liefst twee verschillende tijdsperioden. De personages van de oorspronkelijke X-Men-trilogie vechten samen met hun jongere ik uit First Class om hun toekomst te redden.
De Ballade van Nessie: Een humoristisch, geanimeerd gedicht over het monster van Loch Ness.
Lorenzo: De dikke kat Lorenzo wordt gestraft als zijn grote staart een eigen persoonlijkheid ontwikkelt.
Fantastic Four: The Fantastic Four, een eigentijdse "re-imagining" van Marvels originele en langstlopende superheldteam, draait om vier jonge buitenstaanders die teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand.


NieuwsFilm

meest populair