Algemeen

Disney+ voegde heel veel nieuwe films toe!

Afgelopen week was echt mooi op Disney+.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
We waren jullie nog een bericht verschuldigd met de nieuwe films die op Disney+ zijn verschenen de afgelopen week. We zetten alles op een rij dat sinds 3 augustus op de streamingdienst is verschenen, tot afgelopen zondag.

Black is King: De muzikale film 'Black Is King' is gebaseerd op de muziek van het soundtrack The Lion King: The Gift en het wordt een "een verhaal over jonge koningen en koninginnen op zoek naar hun eigen kronen". Beyoncé geldt als schrijver, producent én regisseur van het geheel.
Mickey Mouse: Get a Horse!: Mickey, Minnie, Horace Horsecollar en Clarabelle Cow gaan op een muzikale wagonrit.
Tick Tock Tale: In een oude Londense klokkenwinkel, helpt een klein klokje een veel duurdere als een dief inbreekt en dreigt hen te stelen.
Feast: Op een koude avond, worden in een bar de bezoekers en de crew ineens aangevallen door een grote groep vliegende monsters. Iedereen moet nu vechten voor zijn leven, aangezien de monsters van plan zijn om alle aanwezigen één voor één op te eten ...
Paperman: Een kantoormedewerker ontmoet het meisje van zijn dromen en gebruikt een papieren vliegtuigje om haar aandacht te trekken.
Rapunzel voor Altijd: Rapunzel en Flynn Rider trouwen, maar Pascal en Maximus moeten de ringen terugvinden die ze tijdens de ceremonie kwijt zijn geraakt.
X-Men: Days of Future Past: In X-Men: Days of Future Past vechten de X-Men voor het overleven van hun ras, in maar liefst twee verschillende tijdsperioden. De personages van de oorspronkelijke X-Men-trilogie vechten samen met hun jongere ik uit First Class om hun toekomst te redden.
De Ballade van Nessie: Een humoristisch, geanimeerd gedicht over het monster van Loch Ness.
Lorenzo: De dikke kat Lorenzo wordt gestraft als zijn grote staart een eigen persoonlijkheid ontwikkelt.
Fantastic Four: The Fantastic Four, een eigentijdse "re-imagining" van Marvels originele en langstlopende superheldteam, draait om vier jonge buitenstaanders die teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paul82

Avatar

Mensen, het zal vast al eens ergens besproken zijn, maar ik wordt nu echt helemaal gestoord van de clickbait-titels hierzo. Allemaal van dat zogenaamde celebrity nieuws met halfblote actrices. Waarom verschijnt dit onder "Nieuws - Algemeen"? Is er een manier om dit niet te zien??
Reageer zelden tot nooit, maar bezoek FT wel dagelijks en kom hier voor nieuws over films. Snap dat er tieners zijn die hierop blijven klikken en dat dit FT hits/centjes oplevert, maar je kan jezelf zo toch niet meer serieus nemen als nieuws website??
Onder het zgn. celebrity nieuws kan ook niet gereageerd worden, vandaar hier maar even.

Peace

Avatar

Deze films zijn het perfecte bewijs waarom ik geen Disney+ neem.

Pronk47

Avatar

@Paul82
Nee hoor ik stoor me er niet aan,ga zo door met het"celebrity nieuws",en het zijn niet alleen tieners hoor.

And...Action

Avatar

@paul82 Het was mij ook opgevallen. Blijkbaar hebben die celebrity aandacht te kort. Zelf zou ik er niet tegen kunnen als mijn vrouw zich in het openbaar als lustobject neerzet. Zou niet bevordelijk zijn voor de vertrouwensband. Je wordt in iedergeval niet gedwongen op zo iets te klikken. De site heet tenslotte film totaal. Alles wat raakvlakken heeft met films en acteurs enzo kan hier opstaan. Soort thematisch roddelblad.

Daanminator

Avatar

Toevallig zojuist fantastic four gekeken, leuke film voor tussendoor.

Fluffer

Avatar

Allemaal onzin zoals je verwacht van Disney + en streaming.

Bigds9fan

Avatar

Toevallig kwam in 2015 ook Star Wars: The Force Awakens uit.

Beetje zuur voor Josh Trank. Doet ie zoveel moeite een slechte Fantastic Four film te maken overtreft Abrams met een film die nog slechter is.

Fantastic 4 deed tenminste nog iets nieuws zonder dat het de geforceerde dood van een geliefd personage had om de film "iets" mee te geven.

vinz3nt

Avatar

Dat bevestigt maar weer dat ik niks mis aan Disney+ en dus geen gevalletje fomo

NieuwsFilm

meest populair