Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 12:41 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

Work It (2020)
Regie: Laura Terruso | Cast: Sabrina Carpenter, Jordan Fisher, Liza Koshy, e.a.
Quinn, een briljante, maar stuntelige scholiere wil dolgraag gaan studeren aan de universiteit waar haar overleden vader ook heeft gestuurd. Haar toelating hangt echter af van haar prestaties bij een danswedstrijd. Om daaraan mee te kunnen doen, vormt ze samen met andere buitenbeentjes een groep. Maar voordat ze het kunnen opnemen tegen de beste dansers van de school, moeten Quinn en haar vrienden eerst nog leren dansen.

#2 American Sniper (2014)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O'Donnell, e.a.
Chris Kyle gaat als Navy Seal naar Irak met slechts één missie: zijn broeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens en groeit hij al snel uit tot de dodelijkste scherpschutter van het Amerikaanse leger. Ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Eenmaal terug, komt Kyle er al snel achter dat hij de oorlog niet kan achterlaten.

#3 Groeten van Gerri (2020)
Regie: Frank Lammers | Cast: Frank Lammers, Sanne Langelaar, Heddy Lester, e.a.
Heel Nederland zit thuis vanwege het coronavirus. Tijdens een online les beleeft de sympathieke, maar knullige scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven een onthullend moment: hij toont namelijk per ongeluk zijn niet-zo-witte onderbroek op camera tijdens een dansje. Dit moment wordt natuurlijk door zijn leerlingen gefilmd, online gezet en gaat uiteindelijk viraal. En daardoor wordt het leven van Gerri compleet op z'n kop gezet.#4 Malibu Rescue: The Next Wave (2020)
#5 The Kissing Booth 2 (2020)
#6 Jupiter Ascending (2015)
#7 The LEGO Movie (2014)
#8 Bumblebee (2018)
#9 Interstellar (2014)
#10 American History X (1998)


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair