Featured

Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst!

door Jeffrey Kouters om 13:06 in Featured
Amazon Prime heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders - met sterke duo's - voor je uitgezocht.

Queen & Slim (2019)
Regie: Melina Matsoukas | Cast: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine, e.a.
De Afro-Amerikaanse Slim en Queen worden na hun eerste date aangehouden door een racistische agent. Nadat Queen in haar been geschoten wordt, schiet Slim de agent uit zelfverdediging dood. De twee zien geen andere uitweg dan vluchten. Ondertussen lekken de beelden van het incident uit en worden Slim en Queen, die onderweg gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen, het symbool van verdriet en pijn voor de zwarte gemeenschap.

Stan & Ollie (2018)
Regie: Jon S. Baird | Cast: Steve Coogan, John C. Reilly, Shirley Henderson, e.a.
Het slapstickduo 'De Dikke en de Dunne', de artiestennamen van Oliver Hardy en Stanley Laurel, zijn anno 1953 enigszins in de vergetelheid geraakt. Bovendien hebben de twee wat zakelijke conflicten achter de rug en kwakkelen ze met hun gezondheid. Na een kortstondige scheiding als gevolg van contractuele verplichtingen, besluiten de twee nog één theatertour - een triomfantelijke afscheidstournee - door het naoorlogse Engeland en Ierland te maken. Maar of die tour ook de heropleving van hun carrière betekent?

Green Book (2018)
Regie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershalalhashbaz Ali, Linda Cardellini, e.a.
De Italiaans-Amerikaanse Tony Lip werkt als uitsmijter bij een nachtclub. Wanneer deze voor een paar maanden de deuren sluit, besluit hij aan de slag te gaan als chauffeur en lijfwacht van de beroemde zwarte pianist Don Shirley. De twee zijn elkaars ultieme tegenpolen, maar tijdens hun reis door verschillende blanke staten, die ze maken aan de hand van een groene reisgids die hen informeert over de plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn, bloeit er toch een mooie vriendschap op.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair