Terugkeer van dit personage voor 'Jurassic World: Dominion' ineens onzeker

Hij hoort er ergens wel een beetje bij, dus zou jij hem missen?

Hij was één van de komische noten in Jurassic World, overleefde die film, keerde niet terug voor het vervolg Fallen Kingdom en het leek erop dat het personage Lowery (Jake Johnson) weer zijn opwachting ging maken in het volgend jaar te verschijnen Dominion.

Lowery was een enigzins voorzichtige parkmedewerker bij het volledig functionele Jurassic World en tevens superfan van de originele films wat natuurlijk een grote knipoog is naar de toegewijde werkelijke fanbase van de franchise. Nu alle huidige en oude personages samengebracht worden, leek Lowery een logische toevoeging om ook weer in actie te komen.

Bekijk de afbeelding
Planningsconflict
Die plannen lijken nu, door het uitstellen van de productie vanwege de Covid-19 pandemie, echter op losse schroeven te staan, omdat Johnson inmiddels verplichtingen heeft bij de ABC-serie Stumptown en wellicht niet meer in staat is om naar de set in het Verenigd Koninkrijk te komen:

"We zijn regelmatig in gesprek om uit te zoeken of het schematisch nog past, maar het wordt erg lastig. Toch willen we het niet zomaar weggooien, want als dit dé grote finale is en echt letterlijk iedereen keert terug, klopt het niet als Lowery op zijn minst niet eventjes verschijnt".

Jurassic World: Dominion van Colin Trevorrow verschijnt op 11 juni 2021!

NieuwsFilm

meest populair