Algemeen

Motorstunt gaat gruwelijk mis, opnames 'Mission: Impossible 7' wéér stilgelegd

Toegewijde hoofdrolspeler Tom Cruise raakt er behoorlijk gefrustreerd van...

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
De cast en crew van Mission: Impossible 7 hebben het geluk momenteel niet echt aan hun zijde. Gisteren ging een stunt met een motor op zijn zachtst gezegd niet helemaal volgens planning en als gevolg krijgt de film een nieuwe vertraging te verduren.

Het bericht komt van THE SUN die ook meldt dat de hele situatie zorgt voor een tweede grote klap nadat Covid-19 al de eerste uitdeelde. Een bron achter de schermen geeft toelichting over 'een rekenfoutje':

"Dit was een enorme uitdaging om uit te voeren en heeft een fortuin gekost plus weken van opbouwen. Alles faalde jammerlijk op de dag zelf. Het idee was dat de stuntman op stevige kussens met karton zou landen om de klap op te vangen, terwijl de motor een paar meter verderop veilig op de grond zou crashen. Helaas is het iets verkeerd berekend".

Arme Tom
"De hitte en wrijving van de banden gaven een vonk en lieten de kartonnen vulling in vlammen opgaan toen de motor crashte. De rook was zo erg dat ze een nabijgelegen RAF-vliegveld moesten sluiten. Gelukkig raakte niemand gewond, maar het is een ramp die lang gaat duren. Tom wordt er gek van, niemand wil nóg meer uitstel en zeker hij niet".

Kortom, de productie staat wederom 'on hold' totdat het gebied veilig kan worden vrijgemaakt en de totale schade is beoordeeld. [GECENSUREERD].

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Pffffffffff? Hoe serieus neem je jezelf als journalist nog als je een artikel zo afsluit.

Brein8998

Avatar

Misschien kapot toetsenborrrrrrrrrrrrrrrrrrd?

Master Of Films

Avatar

Goov25 "Pffffffffff? Hoe serieus neem je jezelf als journalist nog als je een artikel zo afsluit."
Ik zie het meer als statement. Dus als je een complete en totale walging wilt gaan uiten en pff gewoon niet voldoende is, dan gebruik je Pffffffffff als de afsluiter. Dat doe je als hippe objectieve journalist in 2020.

Wriker

Avatar

Er ging karton in de fik? Gruwelijk man.

Decepticon

Avatar

De hitte en wrijving van een band, dat van rubber is, geven echt geen vonk hoor. Het karton kan hooguit gaan fikken als een band op hoge snelheid in het karton blijft draaien. Maar als de motor op zijn kant ligt kan dat al helemaal niet meer, want de motor zal uitvallen door de banking omval schakelaar.
Er zal vast iets anders gebeurd zijn waarom het karton in de fik vloog.

Een stuntteam hoort hier btw op voorbereid te zijn en zo ook de stunt z.s.m. nogmaals te kunnen doen.

SuperRolo2011

Avatar

Werken er journalisten bij/voor Filmtotaal?

Goov25

Avatar

@SuperRolo2011 Ja ik dacht ik omschrijf de FT medewerkers vriendelijk, maar je hebt waarschijnlijk gelijk xD

Gingertale

Avatar

Ik heb wel respect voor iedereen die bij filmtotaal een poging doet om voor ons artikelen te maken.
Het gebeurd wel heel vaak dat de reacties op artikel zeer kritisch worden afgekraakt. Opbouwde kritiek is bij veel reacties niet terug te vinden.
Ik ben blij dat ze veel artikelen posten, film is voor mij licht vermaak, en het nieuws ook.
Als je zwaar vermaakt zoekt, dan zijn politiek gerichte sites misschien meer je ding.

vinz3nt

Avatar

Mensen zijn tegenwoordig alleen maar goed in 1 ding: zelf niks presteren maar wel met de telefoon in de hand liggend op de bank andere mensen afzeiken.
Schrijf zelf eens iets.

centr1no

Avatar

Gingertale "Ik heb wel respect voor iedereen die bij filmtotaal een poging doet om voor ons artikelen te maken. Het gebeurd wel heel vaak dat de reacties op artikel zeer kritisch worden afgekraakt. Opbouwde kritiek is bij veel reacties niet terug te vinden.
...film is voor mij licht vermaak, en het nieuws ook."
De 'journalisten' van Filmtotaal vertalen (stukken van) artikelen van andere websites en soms doen ze dat zonder daadwerkelijk naar de inhoud te kijken (of er niks om geven).
Dit artikel is een goed voorbeeld. Ik lees "hitte en wrijving van de banden gaven een vonk" en dat is niet logisch. Dus ga ik naar de bron van dit artikel en dat blijkt Joblo.com te zijn waar zelfs staat dat het karton vonkte. Joblo blijkt een artikel van The Sun als bron te hebben. Daar staat wat vermeld over het exploderen van de motor en iets meer details die Joblo en Filmtotaal achterwege hebben gelaten, maar zij verklaren niet hoe de wrijving van een band karton kan laten ontbranden. Alle andere websites die dit nieuws publiceren kopieerden dezelfde onzin. Alleen Motorbiscuit.com concludeert dat er iets niet klopt, informatie mist. Blijkbaar is dat de enige website die een echte journalist in dienst heeft.
Een ander voorbeeld is het artikel over een opmerkelijke 2e plaats in een 'beste James Bond' lijstje van de Radio Times. Filmtotaal bericht wel dat het verrassend is maar staat er verder geen seconde bij stil hoe dit tot stand is gekomen.

Het 'nieuws' dat je hier (en helaas bijna overal op internet) leest wordt niet getoetst op feitelijke juistheid, wordt samengevat, is niet kritisch en is doorspekt met persoonlijke meningen van de schrijver.
Het is feitelijk nog ernstiger dat lezers hier eerder reageren over een "Pfffffff." op het eind van het artikel dan dat men vragen stelt over de daadwerkelijke inhoud van de artikelen.
Dit draagt er namelijk toe bij dat de 'journalisten' hier wegkomen met minimale inzet.
Vinz3nt "Mensen zijn tegenwoordig alleen maar goed in 1 ding: zelf niks presteren maar wel met de telefoon in de hand liggend op de bank andere mensen afzeiken.
Schrijf zelf eens iets."
Sorry maar artikelen schrijven is niet mijn werk.
Van mijn werk zijn echter wel veel mensen afhankelijk en als dat werk fouten heeft, onvolledig is of verkeerd geïnterpreteerd kan worden dan heeft dat verregaande gevolgen voor het bedrijf.
De 'journalisten' hier op Filmtotaal doen dit als bijbaan en terwijl hun artikelen iedere dag duizenden mensen beïnvloeden lijkt er geen enkele controle of beoordeling te zijn op de inhoud.
Persoonlijk zou ik geen voldoening uit mijn werk kunnen halen als ik niets anders deed dan het kopiëren van andermans werk.
Ik weet dat het schrijven van een uitgebreid artikel over een zelf gekozen onderwerp, met meerdere bronnen en fact-checking heel veel werk is en dat die gasten hier daar totaal geen extra vergoeding voor zouden ontvangen dus zien we dat hier ook niet.
Maar af en toe een verhelderend, informatief artikel waar mensen daadwerkelijk slimmer van worden zou zo verfrissend zijn tussen al de bullshit click-bait die hier geplaatst wordt.
Opmerkingen als 'schrijf zelf iets' of dat je die dingen maar op een andere website moet zoeken zijn feitelijk de bevestiging dat jij er tevreden mee bent dat je hier leugens, onzin en stemmingmakerij gevoerd krijgt.

centr1no

Avatar

Vinz3nt "Mensen zijn tegenwoordig alleen maar goed in 1 ding: zelf niks presteren maar wel met de telefoon in de hand liggend op de bank andere mensen afzeiken."
Mijn complimenten voor de ironie trouwens.

Master Of Films

Avatar

centr1no "Het is feitelijk nog ernstiger dat lezers hier eerder reageren over een "Pfffffff." op het eind van het artikel dan dat men vragen stelt over de daadwerkelijke inhoud van de artikelen."
De daadwerkelijke inhoud kon mij gestolen geworden. Maar Pffffffffff schrijven kom je idd niet over als een geloofwaardige Boomer.

centr1no

Avatar

^^^
Tsja. Blijkbaar is het commentaar aangekomen bij de schrijver want de tekst is verandert.
Volgens mij is geen van de posters echter een 'boomer'.

Goov25

Avatar

Haha +1 centr1no en pffffffffff-verwijderaar xD

NieuwsFilm

meest populair