Motorstunt gaat gruwelijk mis, opnames 'Mission: Impossible 7' wéér stilgelegd

Toegewijde hoofdrolspeler Tom Cruise raakt er behoorlijk gefrustreerd van...

De cast en crew van Mission: Impossible 7 hebben het geluk momenteel niet echt aan hun zijde. Gisteren ging een stunt met een motor op zijn zachtst gezegd niet helemaal volgens planning en als gevolg krijgt de film een nieuwe vertraging te verduren.

Het bericht komt van THE SUN die ook meldt dat de hele situatie zorgt voor een tweede grote klap nadat Covid-19 al de eerste uitdeelde. Een bron achter de schermen geeft toelichting over 'een rekenfoutje':

"Dit was een enorme uitdaging om uit te voeren en heeft een fortuin gekost plus weken van opbouwen. Alles faalde jammerlijk op de dag zelf. Het idee was dat de stuntman op stevige kussens met karton zou landen om de klap op te vangen, terwijl de motor een paar meter verderop veilig op de grond zou crashen. Helaas is het iets verkeerd berekend".

Arme Tom
"De hitte en wrijving van de banden gaven een vonk en lieten de kartonnen vulling in vlammen opgaan toen de motor crashte. De rook was zo erg dat ze een nabijgelegen RAF-vliegveld moesten sluiten. Gelukkig raakte niemand gewond, maar het is een ramp die lang gaat duren. Tom wordt er gek van, niemand wil nóg meer uitstel en zeker hij niet".

Kortom, de productie staat wederom 'on hold' totdat het gebied veilig kan worden vrijgemaakt en de totale schade is beoordeeld. [GECENSUREERD].

NieuwsFilm

meest populair