Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe deze week!

Bekijk hier het overzicht.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Amazon Prime Video heeft best wat prima films toegevoegd deze week. Vandaag zetten we de releases voor je op een rij!

Ad Astra (2019): Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.
Queen and Slim (2019): Wanneer Slim zijn date Queen na hun eerste afspraakje naar huis brengt, worden ze aan de kant gezet door een witte politieagent. Wat een simpele aanhouding had moeten worden, loopt verschrikkelijk uit de hand en eindigt in een bloederig incident als Slim uit zelfverdediging de agent doodschiet. Op dat moment hebben Queen & Slim geen andere keuze dan te vluchten. De video van het incident gaat viral en de twee worden een symbool van verdriet, pijn en diepgeworteld trauma voor de zwarte gemeenschap door het hele land. Wat volgt is een klopjacht dwars door Amerika waarbij Queen & Slim als een moderne Bonnie & Clyde, met de hulp van een kleurrijke groep mensen onderweg, de liefde voor elkaar ontdekken.
Dark Waters (2019): Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott die net partner is geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Als bedrijfsadvocaat voor diverse grote chemie bedrijven, heeft hij reeds zijn sporen verdiend en daarmee zijn toekomst veilig gesteld. Wanneer hij op zijn werk benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict. In de hoop de waarheid boven water te krijgen, dient Bilott uiteindelijk een klacht in tegen chemie concern DuPont. Hij begrijpt dat er gevochten moet worden voor de gerechtigheid voor een gemeenschap die al jaren wordt blootgesteld aan dodelijke chemicaliën Het is het begin van een 15 jaar durend gevecht tegen het chemie concern, waarbij hij niet alleen zijn carrière en reputatie op het spel zet, maar ook zijn relatie met zijn vrouw Sarah en zijn eigen gezondheid zwaar op de proef stelt.
The Predator (2018): De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.
The Darkest Minds (2018): Het verhaal speelt zich af nadat een pandemie de levens van de meeste kinderen en tieners in de Verenigde Staten eist. Als sommige overlevenden superkrachten krijgen, worden ze als te gevaarlijk gezien om in de gewone samenleving te blijven en in kampen geplaatst.
Super Size Me 2: Holy Chicken! (2017):Morgan Spulock neemt het weer op tegen de voedselindustrie. Ditmaal opent hij een eigen fastfoodrestaurant.


15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

De Predator zeer slechte film

Civilian Supreme

Avatar

Ik heb puur alleen voor Amazon maar een creditcard aangevraagd omdat ik het zat ben te wachten tot ze eens een keer met een moderner betaalmiddel komen. Kan toch niet meer in deze tijd?!

Pennywise2017

Avatar

Creditcard is niet persé nodig. Je kan Prime video van Amazon ook betalen via apple pay. Je voegt een bedrag toe met Ideal via de App/itunes store. Vervolgens maak je een account via de app en wordt er maandelijks een bedrag van €2,49 afgeschreven. Daarna kun je dus ook je account op elk apparaat gebruiken.

Decepticon

Avatar

Kun je niet met PayPal betalen?

Civilian Supreme

Avatar

^voor zover bekend alleen met creditcard en idd via omwegen maar dat vind ik teveel gedoe.

Decepticon

Avatar

^ daar heb ik ook een hekel, als het moeilijk is via idiote omwegen, haak ik al af.
Als het niet normaal via iDEAL of PayPal kan, laat dan maar wezen.

Civilian Supreme

Avatar

^ja, alleen het geduld is op, creditcard aangevraagd die ik daarna weer direct beëindig. Wil toch wel graag het nieuwe seizoen van The Boys zien en ben sinds kort gestopt met het betalen van een payserver om te downloaden. Die kostte 6 euro per maand, Amazon is dan een mooie vervanger. Misschien volgend jaar ook nog Hbo en dan ben ik aardig compleet.

patrick-cas

Avatar

Civilian Supreme, Je kan bij Bunk een prepaid creditcard aanvragen, gratis. Daar kan je zelf krediet opzetten en deze kan je gebruiken voor je Amazon betalingen. Kaart is gratis en geen jaarlijkse kosten.

JMRG

Avatar

@omniesbonsai ik kan die Predator film gwn nergens huren ook he alleen kopen slaat ook nergens op.. alsof ze daarmee al willen zeggen dat die film zo slecht is hahahaha

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Misschien volgend jaar ook nog Hbo en dan ben ik aardig compleet."
Zou mooi zijn als we volgend jaar HBO Max kunnen gaan krijgen. Smiley face

BillySavastano

Avatar

Ik ben altijd in de war met die serie met dat meisje uit logan, dafne keen? En James mcavoy ook dacht ik. Kwam dat nou op Amazon of HBO? Trailers zagen er destijds wel interessant uit... his dark materials of iets? serie was vervolg op golden compass volgens mij. Alleen al hiervoor zou ik die dienst best wel eens willen checken.

MovieWanker

Avatar

@Pennywise2017: je kan je Apple account ook koppelen aan je telefoonrekening. Hoef je helemaal niks meer over te schrijven. Heb ik ook gedaan, werkt perfect.

Maar het is inderdaad van de zotte dat het voor de rest een heel gedoe is om een abonnement te nemen op Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair