Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Hidden Figures (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theodore Melfi | Cast: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, e.a. | Te zien op: Net5 (vanaf 20:30 uur)
Virginia, 1961. De Afro-Amerikaanse vrouwen Dorothy, Katherine en Mary werken als wiskundigen voor NASA. Daar weten ze belangrijke data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Ondanks hun talent, moeten de drie vrouwen opboksen tegen het mannenbolwerk waarin zij werken en rassensegregatie.

Call Me by Your Name (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a. | Te zien op: Netflix
De 17-jarige Elio brengt de zomermaanden door in het vakantiehuis van zijn familie op het Italiaanse platteland. Daar bouwt hij tot zijn eigen schrik en verbazing een bijzondere band op met de oudere Oliver, de onderzoeksassistent van zijn vader. De twee worden verliefd, en tegen een zomerse achtergrond bloeit een levensveranderende romance op.

Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
De succesvolle stripper Romana wordt hard getroffen door de financiële crisis. Om toch haar luxe leven te kunnen behouden, besluit ze een groep collega's te verzamelen om de allerrijkste Wall Street-types op te lichten. Dat doen de vrouwen met hun charmes en de nodige poedertjes om hun doelwitten te drogeren, totdat ze uiteindelijk tegen de lamp lopen.

NieuwsFilm

meest populair