Netflix voegt in september een hele rits aan topfilms toe

Netflix voegt in september een hele rits aan topfilms toe

Dit wordt een fantastische maand.

September wordt een mooie maand op Netflix. Er worden namelijk tal van nieuwe films toegevoegd. Hieronder een greep uit de vele nieuwe films die je mag verwachten.

REVOLUTIONAIRY ROAD (1 september)
Een jong echtpaar dat leeft in een buitenwijk van Connecticut gedurende het midden van de jaren 50 heeft veel moeite om hun eigen problemen op te lossen terwijl ze ook nog proberen twee kinderen op te voeden.


LIFE AS WE KNOW IT (1 september)
In deze romantische komedie hebben cateringmanager Holly Berenson (Katherine Heigl) en sportverslaggever Eric Messer (Josh Duhamel) weinig gemeen, behalve de minachting voor elkaar en de liefde voor hun peetdochter, Sophie. Wanneer Holly en Eric plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden ze gedwongen nader tot elkaar te komen om voor haar te zorgen.


CURSE OF CHUCKY (1 september)
In 'Curse of Chucky' rouwt Nica (gespeeld door Dourifs dochter Fiona) om haar moeder die onlangs zelfmoord heeft gepleegd. Ze krijgt haar zus over de vloer om haar te helpen. Zij neemt haar dochter mee en die heeft een roodharige pop genaamd Chucky bij zich. Plotseling vinden er enkele brute moorden plaats in het huis, waarna Nica begint te vermoeden dat de pop er iets mee te maken heeft. Chucky heeft enkel als doel om de klus te klaren waar hij twintig jaar eerder mee begonnen was en niets kan hem hierbij tegenhouden.


THE MASK (1 september)
Bankmedewerker Stanley Ipkiss vindt op een avond een antiek masker. Als hij het opzet veranderd hij in een groene grappenmaker met bovenmenselijke krachten. Hij doet alles wat hij anders niet zou durven, en wordt verliefd op Tina, de vriendin van een gangster.


SING (3 september)
Buster Moon is een zingende koala die een ooit enorm succesvol, maar nu gevallen theater runt. Buster is een eeuwige, beetje schurkachtige optimist die het meest van zijn theater houdt en alle doet om deze te behouden. Hij krijgt echter nog een kans om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen. Hij organiseert 's werelds grootste zangwedstrijd. Vijf grote zangers melden zich: een muis, een jonge olifant, een overbelaste big, een gangster gorilla en een punk-rock stekelvarken.


A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST (4 september)
Een schapenhouder vlucht weg voor een vuurgevecht, waarop zijn vrouw (Amanda Seyfried) hem besluit te verlaten. Op dat moment moeten de problemen nog beginnen. De mysterieuze vrouw (Charlize Theron) van een crimineel rijdt het dorp binnen en helpt de boer moed te verzamelen. Maar dan verschijnt plots haar criminele echtgenoot, gespeeld door Liam Neeson, en de boer moet zijn eer verdedigen. Silverman speelt een hoertje die letterlijk alles doet voor geld, maar ze weigert naar bed te gaan met haar verloofde (Giovanni Ribisi) aangezien ze hiermee wil wachten tot na het huwelijk.


JOHNNY ENGLISH (4 september)
De elite van de Britse geheime dienst wordt uitgeschakeld door een bom. MI7 wendt zich noodgedwongen tot Johnny English, een lagere werknemer die niet bepaald vakbekwaam is. Johnny moet een zaak oplossen waarin kroonjuwelen zijn gestolen. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op geheel eigen en lachwekkende wijze op het on


JOHNNY ENGLISH REBORN (4 september)
Rowan Atkinson (Mr. Bean & Johnny English) kruipt opnieuw in de huid van de onverschrokken Britse geheim agent, Johnny English. Deze keer moet hij een groep sluipmoordenaars tegenhouden, die een aanslag heeft voorbereid op een belangrijke wereldleider... Verder ook met: Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya.


THE PRINCE OF EGYPT (4 september)
Mozes wordt in een onderdrukt volk geboren en wordt daarom door zijn moeder te vondeling gelegd. Hij wordt gevonden door de koningin en zij voedt hem op als haar eigen zoon. De koningin heeft nog een zoon, Ramses, ze groeien op als broers. Wanneer Mozes jaren later achter zijn afkomst komt, neemt hij de taak op zich om zijn volk te bevrijden van de Egyptenaren. Dezelfde Egyptenaren waar hij bij opgegroeid is.


THE GREEN MILE (4 september)
Paul Edgecomb is gevangenisbewaarder op de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen, John Coffey, wacht de elektrische stoel, omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Coffey is een reusachtige vent, sterk als een beer, maar ook erg verlegen, naïef, aandoenlijk beleefd en bang in het donker. Hij blijkt bovendien over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken.


I'M THINKING OF ENDING THINGS (4 september)
Door een onverwachte omleiding verandert de trip van een stel in een angstaanjagende reis door hun fragiele psyche. Bewerkt en geregisseerd door Charlie Kaufman.


THE BABYSITTER: KILLER QUEEN (10 september)
Twee jaar nadat Cole de satanistische cultus van zijn babysitter Bee wist te verslaan, probeert hij zijn verleden te vergeten. Maar oude vijanden keren terug.


THE DEVIL ALL THE TIME (16 september)
Het verhaal van de film speelt zich af in het gehucht Knockemstiff en gaat over een man die zijn stervende vrouw wil redden en zich uit wanhoop keert tot bidden en opoffering. Zijn zoon Arvin (Holland) is een kind dat ernstig werd gepest op school, maar nu opgroeit tot een kerel die niet met zich laat sollen.


ENOLA HOLMES (23 september)
Enola Holmes is het tienerzusje van Sherlock Holmes. Haar moeder is vermist en ze besluit haar te zoeken en blijkt al snel haar broer te slim af te zijn. Zo legt ze een gevaarlijke samenzwering bloot.


FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD (25 september)
Grindelwald is ontsnapt. Hij heeft meer volgelingen vergaard voor zijn doel - het verheffen van tovenaars boven alle niet-magische wezens. De enige die hem zou kunnen stoppen is de tovenaar die hij ooit tot zijn beste vrienden rekende, Albus Dumbledore. Maar Dumbledore zal de hulp nodig hebben van de tovenaar die Grindelwald een keer eerder versloeg, namelijk voormalig student Newt Scamander.


CHARLIE'S ANGELS (25 september)
De Charlie's Angels zijn detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.


JUMANJI: THE NEXT LEVEL (27 september)
Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.


THE GRUDGE (29 september)
Een Amerikaanse verpleegster werkt in Tokio. Ze komt oog in oog te staan met een mysterieus en bovennatuurlijk virus. Een virus dat een mens verandert in een razende moordmachine, daarna zijn slachtoffer doodt en overslaat naar een volgende....


NieuwsFilm

meest populair