Gave beelden van stuntdubbel Brie Larson voor 'Captain Marvel'

Gave beelden van stuntdubbel Brie Larson voor 'Captain Marvel'

De vechtscènes in de film zijn groots voorbereid.

Niet alleen Tom Cruise voert alleen zijn stunts uit. Er zijn er zeker meer die het uiterste vergen van zichzelf voor een film. Toch laat het merendeel van de acteurs de intensieve vechtscènes over aan hun "evenknie" die daarvoor wordt ingehuurd.

Ook Brie Larson laat klaarblijkelijk stevige vechtscènes over aan haar stuntdubbel. Voor Captain Marvel uit 2019 was het Joanna Bennett die vechtscènes voor Larson invulde. Maar ze bereidde ook heel wat scènes voor.

Gave geanimeerde conceptvideo
Een mooi gebaar was er even geleden toen Larson de "Best Fight"-award kreeg tijdens de 2019 MTV movie and TV awards. Larson haalde tijdens de uitreiking Bennett en haar tweede stuntdubbel Renae Moneymaker op het podium. Hieronder de conceptvideo die Bennett maakte voor Captain Marvel.


Overigens was Bennett ook de stuntdubbel voor actrices als Karen Gillan in Jumanji: Welcome to the Jungle, Emily VanCamp in Captain America: Civil War, Gal Gadot in Wonder Woman en Amber Heard en Nicole Kidman in Aquaman. Ervaring heeft deze stuntheld dus wel!

NieuwsFilm

meest populair