Nieuwe beelden én posters 'Wonder Woman 1984' beloven Cheetah en Gal Gadot!

Nieuwe beelden én posters 'Wonder Woman 1984' beloven Cheetah en Gal Gadot!

Wonder Woman 1984 wordt een kleurrijk feest.

Ondertussen is de fan het wachten op Wonder Woman 1984 spuugzat. De film werd al uitgesteld van november 2019 naar de zomer van 2020 en nu is de tweede solofilm rond de DC-heldin al een paar keer opgeschoven door de coronacrisis.

Hieronder ook een nieuwe tv-spot waarin het personage Barbara Ann Minerva a.k.a. Cheetah van actrice Kristen Wiig (Ghostbusters, Downsizing) extra onder de aandacht wordt gebracht. Vanavond zie we meer!


We zien actrice Gal Gadot doorlopend in haar nieuwe gouden harnas op allerlei affiches die doorgaans heel '80 aandoen. De fans kunnen het pak ondertussen zo op de achterkant van een bierviltje natekenen. Toch blijft Warner Bros. nieuwe affiches het wereldwijde web op slingeren.

Bekijk de afbeelding
Bovenstaand en onderstaand affiche verschenen online om de panel tijdens DC FanDome van later vandaag te promoten. Tijdens het online event, dat om 18.00 uur start, krijgen we niet alleen een nieuwe trailer voor deze Wonder Woman-film, maar ook voor The Batman en waarschijnlijk ook The Suicide Squad.

Bekijk de afbeelding
In Nederland moet Wonder Woman 1984 van regisseur Patty Jenkins begin oktober in de bioscoop verschijnen. Door de coronacrisis wordt de film in verschillende delen van de wereld al verschoven naar midden oktober, dus opnieuw een (kort) uitstel in Nederland zou niet heel onverwacht zijn.

NieuwsFilm

meest populair