Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Peanut Butter Falcon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johhnson, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Zak, een jongeman met het syndroom van Down, droomt ervan om professioneel worstelaar te worden. Op een dag besluit hij weg te lopen om deze droom waar te maken. Al snel loopt hij Tyler, een crimineel die op de vlucht is, tegen het lijf, die Zak besluit te gaan helpen. Zo ontstaat er een ongewoon bondgenootschap en beleven de twee de wildste avonturen, terwijl er ondertussen een zoektocht naar hen beiden gaande is.

Bad Boys for Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis en iTunes (huur en koop)
Detective Marcus Burnett, die al nadenkt over zijn pensioen, en zijn partner Mike Lowrey, die in een midlifecrisis is beland, komen samen weer in actie wanneer meedogenloze drugsdealers de straten van Miami onveilig maken. De twee ontdekken al snel dat daar een persoonlijk motief achter zit en dat zij zelf ook gevaar lopen.

A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Te zien op: Netflix
Nadat de wereldbevolking haast compleet is uitgeroeid door een invasie van blinde monsters met een supergehoor, houdt de familie Abbott zich schuil op een boerderij. Daar moet het gezin een muisstil leven leiden, want zelfs het kleinste geluidje kan de dood betekenen. Maar wanneer de mensverslindende wezens uiteindelijk ook de boerderij terroriseren, kan de familie niets anders dan terugvechten.


Meer inspiratie nodig?



NieuwsFilm

meest populair