Dev Patel (Slumdog Millionaire) legt uit waarom hij niet de volgende James Bond wil spelen

Dev Patel (Slumdog Millionaire) legt uit waarom hij niet de volgende James Bond wil spelen

De acteur wordt nu ook genoemd als een mogelijke kandidaat.

Daniel Craig zal nog een laatste keer James Bond vertolken in No Time to Die. Dan zal er op zoek gegaan moeten worden naar een vervanger. We hebben al diverse namen voorbij horen komen. Nu wordt zelfs Dev Patel (o.a. bekend van Slumdog Millionaire) genoemd door sommigen, maar dit ziet de acteur zelf niet zitten.

Zo zei Patel, die binnenkort in The Green Knight te zien zal zijn: ''Ik stem voor Idris Elba. En zeg nu eerlijk, je wilt toch niet dat ik met een Walther PPK binnenval om je te redden. Ik kan wel een komische James Bond-film maken met Armando Iannucci, maar de rol van James Bond zou naar de geschikte persoon moeten gaan''.

Andere richting
Ook liet de Britse acteur met Indische roots weten dat hij geen zin heeft om gecast te worden als Bond alleen omdat de studio een andere richting zou willen uitgaan: ''Ik wil niet dat de rol me cadeau wordt gedaan alleen omdat ze voor iets anders willen gaan. Daar voel ik mezelf ook niet comfortabel bij. Het belangrijkste voor mij bij het uitkiezen van rollen is dat ik bij het verhaal pas en iets met mijn rol kan aanvangen''.

NieuwsFilm

meest populair