Regisseur duikt weg voor kritiek 'The New Mutants'

Regisseur duikt weg voor kritiek 'The New Mutants'

Josh Boone verwijdert zijn Instagram-account.

Al jaren wachten regisseur Josh Boone op het verschijnen van zijn Marvel-film The New Mutants. Nu deze eindelijk in de States in de bioscopen draait, blijken veel mensen niet tevreden met het eindresultaat. Mogelijk om de kritiek te ontvluchten heeft Boone zijn Instagram-account verwijderd.

Zowel co-bedenker BoB McLeod als het publiek en de critici zijn niet in hun nopjes met The New Mutants. De film scoort dan ook zwak op de verschillende beoordelingswebsites. Ook bleek deze week dat de opnames niet bepaald soepel verliepen.

Boone weg van Instagram
Fans kwamen erachter dat Boone recent gestopt is met Instagram en dat zou zomaar kunnen om de vele kritiek komende tijd te ontlopen via dat kanaal. De regisseur heeft echter één voordeel. Veel mensen en comicfans verwachten na alle berichtgeving van afgelopen jaren niet zo heel veel meer van de film.


Aankomende woensdag debuteert de laatste X-Men-film uit de reeks die in 2000 startte in de Nederlandse bioscoopzalen. Ga jij heen om zelf te beoordelen of de film iets is?

NieuwsFilm

meest populair