Enge 'The New Mutants'-clip met The Smiley Men

Enge 'The New Mutants'-clip met The Smiley Men

Meer horror dan wat we gewend zijn van een X-Men-film.

The New Mutans is verre van goed onthaald. Het is algemeen bekend dat de productie problematisch verliep en dat studio Fox zo ontevreden was met de film dat ze overwogen helemaal opnieuw te beginnen. Hoe dan ook, vanaf volgende week kunnen we zelf een oordeel over de film vergen, waarvan nu een clip is vrijgegeven.

Regisseur John Boone wilde meer horror-elementen aan zijn film toevoegen, wat in de onderstaande clip wel duidelijk te merken is. Hierin zien we Illyana Rasputina (Anya Taylor-Joy), Rahne Sinclair (Maisie Williams) en Sam Guthrie (Charlie Heaton) die in contact komen met de angstaanjagende villain The Smiley Men. Weet de onderstaande clip jou te overtuigen om de film te gaan zien?



Gok
Toen het project werd aangekondigd, keken heel wat mensen uit naar de film, maar aangezien The New Mutants meerdere malen negatief in het nieuws verscheen liggen de verwachtingen toch heel wat lager.

De laatste X-Men-film, Dark Phoenix, was al een box-office flop en het lijkt erop dat The New Mutants ook niet weet te overtuigen. De film heeft naar verluidt zo'n 70 miljoen dollar gekost, maar na de teleurstellende recensies en met de coronacrisis die natuurlijk ook niet helpt lijkt de film gedoemd te falen en verlies te lijden.

NieuwsFilm

meest populair