Black Widow: snel op Disney+ of later in bioscoop?

Black Widow: snel op Disney+ of later in bioscoop?

Hoe zou jij de film het liefst willen zien?

Ondanks dat The New Mutants in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt, stelde 20th Century Studios recent wel de release van The King's Man met bijna een half jaar uit, tot in 2021. Moedermaatschappij Disney lijkt erg voorzichtig te zijn en ook verdere uitstel van de Marvel-film Black Widow is niet ondenkbaar.

Op dit moment staat de Marvel-film met Scarlett Johansson gepland voor 4 november, maar door de onzekere tijd door de coronacrisis en doordat de (post-)productie van de andere Marvel-films zoals Eternals en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kunnen uitlopen, is het niet ondenkbaar dat Black Widow wordt verplaatst naar de februari 2021, de huidige releasedatum van Eternals.

Of naar Disney+
Een andere optie is dat - als de Disney+ release van Mulan succesvol blijkt - Black Widow ook op de streamingdienst verschijnt, en dan mogelijk rond het moment dat de film eigenlijk in de bioscoop moest verschijnen.

Wat zou jij willen indien Black Widow opnieuw wordt verplaatst. Zou jij wachten tot bijvoorbeeld in februari, met het logische gevolg dat het complete Marvel Cinematic Universe opnieuw flink wordt opgeschoven, of kies jij dan liever voor een release op Disney+ tegen een betaling van zo'n 21,99 euro.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair