Poll

Black Widow: snel op Disney+ of later in bioscoop?

Hoe zou jij de film het liefst willen zien?

door Bram de Groot om 11:03 in Poll
Ondanks dat The New Mutants in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt, stelde 20th Century Studios recent wel de release van The King's Man met bijna een half jaar uit, tot in 2021. Moedermaatschappij Disney lijkt erg voorzichtig te zijn en ook verdere uitstel van de Marvel-film Black Widow is niet ondenkbaar.

Op dit moment staat de Marvel-film met Scarlett Johansson gepland voor 4 november, maar door de onzekere tijd door de coronacrisis en doordat de (post-)productie van de andere Marvel-films zoals Eternals en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kunnen uitlopen, is het niet ondenkbaar dat Black Widow wordt verplaatst naar de februari 2021, de huidige releasedatum van Eternals.

Of naar Disney+
Een andere optie is dat - als de Disney+ release van Mulan succesvol blijkt - Black Widow ook op de streamingdienst verschijnt, en dan mogelijk rond het moment dat de film eigenlijk in de bioscoop moest verschijnen.

Wat zou jij willen indien Black Widow opnieuw wordt verplaatst. Zou jij wachten tot bijvoorbeeld in februari, met het logische gevolg dat het complete Marvel Cinematic Universe opnieuw flink wordt opgeschoven, of kies jij dan liever voor een release op Disney+ tegen een betaling van zo'n 21,99 euro.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Anders, nl: helemaal niet.

RobzZ01

Avatar

Gewoon in de bios. Als hij uitgesteld wordt, so be it, maar dit is gewoon een bios film en hoort ook gewoon die behandeling te krijgen.

Dit is wel zo'n film waarvan ik vermoed dat als Disney+ besluit hem uit te brengen dit veel meer gaat opleveren dan een Mulan. Alleen al vanwege de grote getale Marvel fanboys die niet kunnen wachten.

Sparrow09

Avatar

Of gewoon in de bioscoop op de datum dat de film gepland staat...

chefry1983

Avatar

Ik wacht op de xxx versie

eltorro

Avatar

Van mij mag de film nog best wel een paar jaar uitgesteld worden.

Goku32

Avatar

In de bio altijd leuk om een vrouw in het groot te zien

Sunspot

Avatar

Liever alle films later in de bioscoop, dan kan je nog voor kiezen om het daar te zien.

Streamen kan altijd nog,d us liever bios

NieuwsFilm