Algemeen

Taika Waititi en Jeff Goldblum werken aan geheim project

In een recent interview laat de acteur zich erover uit.

door Wouter Drummen om 16:04 in Algemeen
Regisseur Taika Waititi en acteur Jeff Golfblum wisten samen al hoge ogen te gooien in Marvel's Thor: Ragnarok. Waititi keert nu dan ook terug voor het volgende deel, Thor: Love and Thunder maar heeft in de tussentijd zeker niet stilgezeten. Zo maakte hij eveneens de sterk onthaalde Jojo Rabbit en de laatste aflevering van de populaire The Mandalorian serie. Nu heeft hij alweer een nieuw project in de steigers staan, waarvoor hij wederom met Goldblum zal samenwerken.

In een recent interview liet de 67-jarige Goldblum zich over een nieuwe samenwerking met Waititi uit: ''Ik ben een grote fan van The Mandalorian, maar ik hou dan ook gigantisch veel van Taika, ook al voordat ik met hem mocht werken. En wie weet, misschien maken we samen nog wel meer. We hebben het er op dit moment over, maar het is nog een geheim. Maar als hij erbij betrokken is, heb ik altijd interesse!''

Disney+
De kans lijkt groot dat het gaat over een film die zal moeten verschijnen op het streaming-platform Disney+. Beide bekendheden werkten al eerder samen met het Huis van de Muis en Waititi gaat zelfs een nieuwe Star Wars-film inblikken. Goldblum liet zich dan ook zeer positief uit over de streamingdienst: ''Het is geweldig om te kunnen werken met Disney+. Het is een fantastische familie, waar iedereen heel slim, aardig en lief is''.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair