Bruce Campbell: "In Evil Dead Rise gaan we een hele stad verwoesten"

Geen vertrouwde verlaten hut in een afgelegen bos meer...

Er zijn via BLOODY DISGUSTING wat leuke details naar buiten gekomen over het vervolg op de reboot Evil Dead uit 2013. Dit gebeurde tijdens een Drive-In voorstelling in Youngstown, Ohio.

Tijdens een Q&A bij de vertoning van het origineel bevestigde Bruce Campbell (die niet terugkeert als hoofdrolspeler, maar wel produceert) het gerucht dat de volgende film een binnenstad op stelten gaat zetten.

Gezien de titel Evil Dead Rise zou dit natuurlijk helemaal niet zo onlogisch zijn. Over een ander gerucht (de horror zou specifiek plaatsvinden in een wolkenkrabber) houden zowel Campbell als mede-producent Sam Raimi als kersverse nieuwe regisseur Lee Cronin hun lippen stijf op elkaar.

Ash
Hoewel sommige fans stiekem nog steeds hopen dat Campbell van gedachten verandert en de kettingzaag weer ter hand neemt, blijft hij stellig: "Vanaf dit punt staan ze op zichzelf. We hebben dynamische helden om de serie actueel te houden. Maar onze mantra is dat deze personages gewone mensen zijn. Ash is dat al lang niet meer, haha".

NieuwsFilm

meest populair