Wordt 'Dune' de dupe van succes 'Tenet'?

Wordt 'Dune' de dupe van succes 'Tenet'?

Warner Bros. houdt hoop dat Tenet goed presteert.

Warner Bros. zit net als vele andere filmstudio's met hun handen in het haar. Er liggen vele grote films op de plank terwijl de bioscopen slechts beperkt geopend zijn en het lijkt erop dat weinig studio's zin hebben om hun peperdure films nu uit te brengen.

Warner is tot op heden de enige studio die - met Tenet - een echte zomerblockbuster heeft uitgebracht. Dit jaar staan er voor die studio nog twee grote releases op de planning: Wonder Woman 1984 in oktober ⊃∪∩⪽ in december.

Tenet spelbreker release WW1984 en dus Dune?
Warner Bros. gaf recent aan dat ze hopen dat Tenet nog maanden succesvol is in de bioscoop. Aangezien Wonder Woman 1984 al gepland staat voor begin oktober zou die film de aandacht bij Tenet weg kunnen halen. Het verplaatsen van WW1984 naar december zou geen onlogische keuze zijn. Het gevolg: Dune naar 2021?

Warner Bros. had voor 2020 overigens nog veel meer grote films gepland staan met de musicalfilm In the Heights, de horrorfilm The Conjuring: The Devil Made Me Do It, de misdaadfilm The Many Saints of Newark, het biografische drama King Richard, de MonsterVerse-film Godzilla vs. Kong, de Roal Dhal-film The Witches en de live action-animatiefilm Tom & Jerry. Deze zijn allemaal naar 2021 verplaatst.

NieuwsFilm

meest populair