Prachtige foto van 'Mission: Impossible 7'!

Prachtige foto van 'Mission: Impossible 7'!

Het zevende deel draait volgend jaar in de bioscoop.

Op 19 november 2021 dan moet alweer de zevende film in de Mission: Impossible-franchise op het witte doek verschijnen. De reeks heeft zich de afgelopen jaren maar één ambitie opgelegd: het realiseren van stunts van ongekend formaat!

In Mission: Impossible - Fallout maakte hoofdrolspeler Tom Cruise nog een HALO-sprong vanaf 7.600 meter hoogte, was er een vechtscène op een duizelingwekkende afgerond en werd een sprong Cruise's enkel fataal.

IN M:I 7 opnieuw een enorme sprong!
Maanden lag de productie voor Mission: Impossible 7 stil, maar dit weekend hervatte regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) de opnames. Hij deelde een foto vanaf de set en deze hint naar een nieuwe stunt.

Bij de foto schrijft McQuarrie "Day 1" en daarmee kan hij eindelijk de opnames aanvangen, nadat alle voorbereidingen voor de opnamestart in Italie voor niets bleken doordat het land in maart in lockdown ging. Mission: Impossible 7 staat gepland voor november 2021 en op 4 november 2022 moet Mission: Impossible 8 verschijnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Action... #MI7 Day 1

Een bericht gedeeld door Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) op


En hieronder zie je ook al wat online verschenen foto's vanaf de set, waaruit op te maken valt dat er een enorme stunt is met een motor, en waarschijnlijk ook Tom Cruise!



NieuwsFilm

meest populair