'It'-acteur moet zich afmelden voor de opnames van 'The Northman'

'It'-acteur moet zich afmelden voor de opnames van 'The Northman'

De bureaucratische chaos die Covid19 veroorzaakte, is de reden.

Tot zijn grote spijt moet Bill Skarsgård zijn rol in The Northman afzeggen. Hij was ongeveer een jaar geleden aangekondigd, maar zijn schema laat het niet langer toe.

De grote boosdoener is uiteraard weer Covid19. De It-acteur zou naast zijn broer Alexander schitteren, maar het mag helaas niet zo zijn.

Tranen
"Covid19 heeft iedere planning verknald", vertelt de acteur aan Collider. "Het is wat het is, maar natuurlijk vind ik het erg jammer. Eggers is één van de grootste filmmakers van het moment. En de kans om samen te werken met mijn broer... Ik krijg bijna tranen in mijn ogen als ik er over praat."

Filmliefhebbers hoeven nog niet gelijk te treuren. Met namen als Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe en Anya Taylor-Joy beschikt de film nog altijd over een topcast.

Vikingprins
The Northman is de nieuwe film van Robert Eggers. Hij werd bekend met The VVitch: A New-England Folktale en The Lighthouse. De films zijn erg geliefd, vanwege de mooie mix tussen drama, spanning en excentrieke arthouse.

De opnames waren net weer begonnen, nadat het virus voor een lange pauze had gezorgd. Volgens geruchten zou het verhaal van The Northman draaien om een Vikingprins die in de de 10e eeuw de moord op zijn vader wil wreken.

NieuwsFilm

meest populair