Celebrity

Jason Momoa (Aquaman) steunt Cyborg-acteur Ray Fisher

Fisher blij met steun in zijn strijd tegen Warner Bros.

door FilmTotaal om 12:22 in Celebrity
De laatste paar maanden verschijnt er nogal wat Justice League-nieuws. Zo komt er, na jarenlang aandringen van fans, eindelijk een Zack Snyder-cut van de film aan. Snyder moest het project namelijk verlaten en werd vervangen door Joss Whedon, die zich volgens Cyborg-acteur Ray Fisher afschuwelijk gedroeg. Niemand minder dan Aquaman zelf, Jason Momoa, laat nu weten achter collega Fisher te staan.

De twee acteurs verschenen beiden voor het eerst kort in Batman v Superman: Dawn of Justice. Momoa kreeg daarna zijn solo-film en het vervolg hierop komt ook alweer over twee jaar uit. Fisher's Cyborg heeft het echter niet zo ver weten te schoppen. Ondanks dat er lange tijd werd gepraat over een Cyborg solo-film, is het hier nooit van gekomen.

Fisher vs Whedon
Toch horen we de laatste tijd veel over Fisher, die Whedon o.a. ''grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar'' noemde. Fisher ging zelfs nog een stapje verder, en zei dat DC Film president Walter Hamada had geprobeerd om dit te verdoezelen. Heel veel openlijke steun vanuit de cast en crew van Justice League heeft Fisher nog niet ontvangen, tot nu.

Momoa deelde namelijk een foto van Fisher op zijn Instagram-account met de tekst: I Stand With Ray Fisher. Fisher deelde dit dan ook zelf weer gelijk op zijn Twitter-pagina en is duidelijk blij dat Momoa zijn kant kiest. Fisher liet dan eveneens al eerder weten dat andere grote namen ook bereid zijn hun verhalen te delen over Whedon, dus wie weet heeft Momoa ook nog wel iets te vertellen...NieuwsFilm

meest populair