Vijf keer Brad Pitt om nooit te vergeten!

Vijf keer Brad Pitt om nooit te vergeten!

Deze acteur is nog altijd een van de grootste namen in Hollywood.

De bekende acteur Brad Pitt zagen we de afgelopen jaren in films als Ad Astra en Once Upon a Time ... in Hollywood, maar hij heeft heel wat meer grote rollen op zijn naam. Hieronder werpen we een snelle blik op vijf van zijn films, ook met clips. Uiteraard speelde Pitt in nog veel meer films. Welke film met de acteur staat jou het beste bij?

Fight Club (1999)

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Meat Loaf, David Andrews

Dit is misschien wel de beste film met Pitt en dat is met name te danken aan topregisseur David Fincher. De bijzonder knap gemaakte mysterie film heeft een opmerkelijke rol van Pitt en ook Edward Norton. Hieronder de clip 'I Want You to Hit Me'.



World War Z (2013)

Regie: Marc Forster | Hoofdrollen: Brad Pitt, David Morse, James Badge Dale, Sterling Jerins, Matthew Fox

Deze prima Hollywood-zombiefilm moet eigenlijk een tweede film krijgen van David Fincher, maar door de vele problemen rond dit eerste deel is het zeer onwaarschijnlijk dat we Pitt terugzien als Gerry Lane. Hieronder zie je de clip 'Zombie Camouflage':



Twelve Monkeys (1995)

Regie: Terry Gilliam | Hoofdrollen: Bruce Willis, Jon Seda, Madeleine Stowe, Joseph Melito, Carol Florence, Brad Pitt

Dit is een van de eerste rollen van Pitt en hierin speelt hij niet de hoofdrol. Deze is voor Bruce Willis. Toch is het een van zijn meest memorabele optredens. Hieronder de clip 'Institutionalized With Jeffrey'.



Inglourious Basterds (2009)

Regie: Quentin Tarantino | Hoofdrollen: Brad Pitt, Michael Fassbender, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Diane Kruger, Daniel Brühl

Deze Quentin Tarantino-film is in vele opzichten memorabel. Zo heeft Pitt een belangrijke rol als Lt. Aldo "The Apache" Raine die samen met zijn Bastards jacht maakt op nazi's. Hieronder zie je de clip 'Inglorious Basterds Aldo Raine Speech' en in de film zie je meer situaties met Pitts personages, waarvan je optimaal kunt genieten.



Se7en (1995)

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey

Uiteraard ontbreekt Finchers Se7en niet. Hierin speelt hij net als Morgan Freeman een detective die te maken krijgt met een aantal samenhangende moorden. Hieronder de memorabele clip 'The Box' die je uiteraard alleen moet kijken als je de film al gezien hebt.



NieuwsFilm

meest populair