Ook 'Black Widow' vertraagd... Nu is heel 2020 in gevaar!

Ook 'Black Widow' vertraagd... Nu is heel 2020 in gevaar!

De grote Marvel-film zoekt een nieuwe datum.

En het lijkt dat toch te gaan gebeuren. Disney zou een nieuwe datum zoeken voor de Marvel-film Black Widow en dat brengt eigenlijk de complete kalender voor 2020 in gevaar. Zou dit betekenen dat we in 2020 helemaal geen blockbusters meer op het witte doek zien?

Op dit moment staat Black Widow gepland voor 4 oktober 2020, maar nu meldt dat Variety dat Marvel Studios en Disney uitkijken naar een nieuwe datum. Dit komt niet als een verrassing, aangezien de opbrengst van Tenet in de States zwaar tegenvalt, ondanks dat 70 procent van de bioscopen open is.

Een positief punt is dat de Marvel-film al wel verspreid is voor de "lokalisatie", het toevoegen van lokale stemmen, teksten en ondertiteling. Dit zou ook kunnen betekenen dat Black Widow eerst buiten de States verschijnt.


Complete kalender 2020 in gevaar!
Recent plaatsten we dat er nog minimaal zes grote films voor 2020 gepland staan. Mocht Black Widow verplaatst worden, dan is de kans groot dat dit ook voor No Time to Die gebeurt, aangezien deze film voor een week later gepland staat.

Uiteraard bestaat de kans nog wel dat de studio's films laten staan voor de kerstperiode, maar ook dat zou zomaar niet door kunnen gaan. Alles lijkt afhankelijk van de bezoekcijfers in de States, al wordt het uiteraard wel erg lastig meten als er helemaal geen nieuwe potentiële kaskrakers verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair