Algemeen

Goed nieuws: startdatum opnames van 'The Flash' bekend

Film komt in 2022 in de bioscoop...

door Niels van Arkel om 15:11 in Algemeen
Het is een van de films waar het meest naar wordt uitgekeken: The Flash van regisseur Andy Muschetti. Mede door de verschijning van Michael Keaton als Batman kunnen mensen niet wachten om de film te kunnen kijken.

En er is goed nieuws: Volgens nieuwe informatie van The Wrap zal de film in het voorjaar van 2021 van start gaan met opnames, maar uiteraard moet er rekening worden gehouden met de COVID-regels.

Daar heeft DC al aardig wat ervaring mee, want de productie van The Batman is nu al twee keer stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Omstreden
Er is al jaren veel te doen omtrent de Flash-solofilm. Zo is Ezra Miller veruit de meest omstreden acteur in de huidige DCEU. Deze week deed Cyborg-acteur Ray Fisher ook nog eens een duit in het zakje door de terugkeer van Ben Affleck een "afleidingsmaneuvre voor de misstanden op de set van Justice League" te noemen.staat voor 2 juni 2022 op de bioscoopagenda.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ik moet zeggen dat ik uitkijk naar deze film, wat vooral door de regisseur komt. Hij heeft zich al meerdere malen bewezen. Juni 2022 lijkt me wel snel als ze pas volgend jaar gaan filmen.

NieuwsFilm

meest populair