Algemeen

Joel Kinnaman over hoe Rick Flag anders is in de nieuwe 'The Suicide Squad'

De serieuze soldaat lijkt plaats te maken voor een lichtere en grappige persoon.

door Wouter Drummen om 10:27 in Algemeen
In 2016 kwam Suicide Squad uit, maar deze werd absoluut niet goed onthaald. Nu gaat James Gunn, o.a. bekend van de Guardians of the Galaxy-films, proberen een betere versie neer te zetten. Zijn The Suicide Squad is een soft reboot van de film van vier jaar geleden. De regisseur heeft dan ook sommige acteurs voor het tweede deel teruggevraagd, zoals Joel Kinnaman, die opnieuw leven zal geven aan Rick Flag, al laat de acteur wel weten dat het een heel ander personage is dan het originele.

Dit liet Kinnaman tijdens een recent interview weten: ''Het is een geheel andere Rick Flag. Hij is minder serieus en juist komischer. Ik kreeg ook meer ruimte om mijn eigen gang te gaan, maar dat betekent niet dat James geen perfectionist is. Soms moest een simpel regeltje wel 10 keer opgenomen worden, om de perfecte toon vast te leggen. Maar het was een geweldige ervaring, die leuk, licht en gemakkelijk was''.

Gunn's visie
Volgens Kinnaman kreeg Gunn ook veel vrijheid om zijn eigen verhaal te vertellen, iets wat David Ayer in 2016 niet gegund werd. Verder is er nog niet veel over de film bekend. Er zullen de nodige nieuwe gezichten in te zien zijn, zoals o.a. Idris Elba en John Cena, maar Margot Robbie en Viola Davis keren net zoals Kinnaman eveneens terug. Het valt nog te bezien of hun personages ook andere karakters hebben gekregen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik ben erg benieuwd ik weet nu al zeker dat de film beter zal worden als de 2016 versie

Marklar

Avatar

goed dat hij er weer bij is. Altijd een fijne acteur om te zien

KeesjeNL

Avatar

Ik vond David Ayer juist een positieve toevoeging in de oude Suicide Squad en al die mislukte en geforceerde grappen juist het grootste minpunt..

NieuwsFilm

meest populair