Algemeen

Eerste plotdetails 'The Matrix 4' onthuld door Keanu Reeves!

Eindelijk horen we iets over het verhaal.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Acteur Keanu Reeves keert terug in The Matrix 4, waarin hij weer te zien is als Neo. Dat ondanks zijn dood in The Matrix Revolutions. Tijdens een interview met The One Show, vertelde hij voor het eerst meer over het verhaal van de film.

Op dit moment vinden de opnames plaats in Duitsland. Maar Reeves kon wel al wat vertellen; zo vertelde hij dat het echt "een liefdesverhaal" is. Verder had hij veel lof voor regisseur Lana Wachowski, die volgens Reeves een ongelofelijk verhaal heeft weten te bouwen. Het gaat om een sterk script dat "echt een liefdesverhaal" vertelt.

Niet in het heden
Volgens de acteur is The Matrix 4 behoorlijk anders dan de andere films. Maar het is wel een vervolg, al is het niet direct een gewoon vervolg, lijkt het zo. "Nee, nee, we gaan niet naar het verleden. Het is een andere versie, een oproep om wakker te worden en het heeft wat geweldige actie. Alles zal zich vanzelf aan jullie onthullen."

Eerder al vertelde acteur Neil Patrick Harris dat het visueel ook een heel andere film moet worden. Wie weet zal The Matrix 4 een andere versie van de Matrix laten zien.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MisterPink

Avatar

Ik ben benieuwd. Het 3e deel was waardeloos. Maar wanneer ze het niveau van deel 1 aan tippen is het wel iets om naar uit te kijken.

En Reeves is geen briljant acteur maar in dit soort films (John Wick) prima op zijn plaats.

centr1no

Avatar

MisterPink " Het 3e deel was waardeloos."
Dit soort opmerkingen zijn waardeloos.

Civilian Supreme

Avatar

Ik had graag wat dingen anders gezien in 2 en 3 maar waardeloos was het zeker niet.
Had alleen graag een andere regisseur gehad, de Wachowski's zijn mij te vreemd en dat zie je terug in hun films.

milo007

Avatar

Volgens mij is Neo niet dood, het is allesinds nooit bevestigd.
Voorts ben ik eig niet zo verheugd te horen dat het een liefdesverhaal wordt. Ik stoorde me vaak aan de liefdesscenes in vooral de 2e film. De ellenlange seksscene tss trin en Neo, de kus met Monica,... Ik heb weinig zin in dat soort ongemakkelijke bullshit.

Artificialis

Avatar

Als liefhebber van de complete trilogie wil ik het 4e deel eigenlijk niet op voorhand afschrijven. Neemt niet weg dat een hoge dosis oestrogeen wel wat doet met een persoon. Ook mentaal. Dus het vervolg zou wel eens een hele andere stijl kunnen krijgen.

Pascal08

Avatar

Oftewel Neo neemt dit keer niet een pil en blijft in de Matrix en leeft een normaal leven en wordt verliefd op Trinity etc etc. daardoor heeft de Matrix geen strijd geleverd en is er geen reboot nodig of compromis met de mensen, Neo en Trinity sterven uiteindelijk van ouderdom maar hebben wel een vredig leven samen geleefd.
Eind boodschap van Wachowski: wordt je wakker en vecht je voor je liefde en leven tegen de boze anti lhbt aanhangers of hou je je mond en leef je in stilte en wordt je rustig en gezond oud zonder gedoe.
Zoiets?

SeanDeNiro

Avatar

Steeds minder zin an.
Ik wil geen liefde, ik wil sci-fi met spanning, bloed en mysterie.

NieuwsFilm

meest populair