Eerste plotdetails 'The Matrix 4' onthuld door Keanu Reeves!

Eerste plotdetails 'The Matrix 4' onthuld door Keanu Reeves!

Eindelijk horen we iets over het verhaal.

Acteur Keanu Reeves keert terug in The Matrix 4, waarin hij weer te zien is als Neo. Dat ondanks zijn dood in The Matrix Revolutions. Tijdens een interview met The One Show, vertelde hij voor het eerst meer over het verhaal van de film.

Op dit moment vinden de opnames plaats in Duitsland. Maar Reeves kon wel al wat vertellen; zo vertelde hij dat het echt "een liefdesverhaal" is. Verder had hij veel lof voor regisseur Lana Wachowski, die volgens Reeves een ongelofelijk verhaal heeft weten te bouwen. Het gaat om een sterk script dat "echt een liefdesverhaal" vertelt.

Niet in het heden
Volgens de acteur is The Matrix 4 behoorlijk anders dan de andere films. Maar het is wel een vervolg, al is het niet direct een gewoon vervolg, lijkt het zo. "Nee, nee, we gaan niet naar het verleden. Het is een andere versie, een oproep om wakker te worden en het heeft wat geweldige actie. Alles zal zich vanzelf aan jullie onthullen."

Eerder al vertelde acteur Neil Patrick Harris dat het visueel ook een heel andere film moet worden. Wie weet zal The Matrix 4 een andere versie van de Matrix laten zien.

NieuwsFilm

meest populair