Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

The Devil All the Time (2020)
Regie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a.
Arvin Russell groeit als zoon van een oorlogsveteraan op het afgelegen platteland op als man van goede wil, maar wordt daar geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, e.a.
Nadat de Impossible Mission Force door de CIA wordt ontbonden, beginnen geheim agent Ethan Hunt en zijn bondgenoten een eigen oorlog tegen The Syndicate. Deze internationale terreurorganisatie, die bestaat uit afvallige spionnen, wil de wereld vernietigen. Ook krijgt Hunt te maken met de mysterieuze dubbelagent Ilsa Faust, wiens loyaliteit een groot raadsel blijft.

El practicante (2020)
Regie: Carlos Torras | Cast: Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, e.a.
Ángel werkt als ambulancebroeder. Na een tragisch ongeval, belandt hij in een rolstoel, iets wat hij maar moeilijk kan accepteren. Het gaat daardoor ook mentaal steeds slechter met hem en Ángel begint zijn vrouw Vane behoorlijk te wantrouwen. De stoppen slaan door wanneer zij hem verlaat. Ángel ontwikkelt een dodelijke obsessie voor haar en bedenkt een sinister wraakplan.

Primal (2019)
Regie: Nick Powell | Cast: Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand, e.a.
Frank Walsh jaagt op exotische dieren. Hij heeft een zeldzame witte jaguar gevonden die hij per vrachtschip naar de Verenigde Staten wil brengen. Aan boord wordt hij echter gedwongen om ook op een ander levensgevaarlijk wezen de jacht te openen: een ontsnapte gevangene die geweld niet schuwt en de roofdieren uit hun kooien bevrijdt. Frank moet daardoor vechten voor zijn leven.

All the Money in the World (2017)
Regie: Ridley Scott | Cast: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer, e.a.
In 1973 wordt de zestienjarige kleinzoon van de steenrijke oliemagnaat John Paul Getty ontvoerd in Rome. Maar ondanks smeekpogingen van Gail Harris, de moeder van de gekidnapte tiener, weigert Getty het gevraagde losgeld te betalen. Harris schakelt daarom voormalig CIA-agent Fletcher Chase in om haar schoonvader op andere gedachten te brengen en haar zoon te bevrijden.


En verder onder meer...

Docudrama
Hope Frozen (2018)

Sciencefiction
Black Garden (2019)

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

The Devil all the time was behoorlijk traag en saai. Veel geschreeuw en boze blikken, maar weinig inhoud.

MI Roque Nation is natuurlijk geweldig.

centr1no

Avatar

The Devil all the time was traag en onderhoudend.
Helaas naar het einde toe voorspelbaar maar desalniettemin een aangename verassing.

kidcassidy " Veel geschreeuw en boze blikken, maar weinig inhoud."
Geen idee waar dat op slaat. Heb je alleen het eerste half uur gezien of zo?

horizon

Avatar

The devil all the time: Vertolkingen zijn gewoonweg heel erg sterk in deze film wat bijzonder opvalt omdat het script ze maar heel erg weinig ruimte geeft voor uitdieping. De voice-over, hoewel van schrijver zelf, vond ik soms best storend en onnodig. 8/10

Primal, gewoon, Nicholas Cage

Jamal M

Avatar

Ben benieuwd naar Devil all the Time. Rogue Nation is vet en was vet! All the money in the World was een hele goede film!

kokosnoot

Avatar

Ga The Devil all the time nu kijken...trage films kunnen ook best heel onderhoudend zijn. All the money in the world lijkt me ook boeiend. Mi is altijd wel leuk. El practicante miss een wat zware film, ga hem zeker kijken geen idee of het wat is.

lijken me best wel aardige films. Die van Nicholas Cage is gewoon kauwgom voor de ogen.

Annaboer

Avatar

Devil all the time keek ik voor Tom. Zijn stem is net zoals in Spiderman. Zal hem daar altijd mee associëren. Film was erg duister, gaat veelal om geloof. Iets wat ik moeilijk kan uitstaan. Het is een lange film, inderdaad wat traag. Maar om alles te begrijpen ook wel nodig. Het is geen film voor op een zondag. Je moet er even goed voor gaan zitten. Voor mij leek het als ik een stukje miste het verhaal niet meer begreep.

All the money in the world, waargebeurd. Ook hier even goed voor gaan zitten.. Interessant de regeling over geld. En de omgang daarvan, wat geld met je doet.

NieuwsFilm

meest populair