Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze 5 films nieuw toe

Het was een lekker weekje.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Veel films zijn het niet, maar Amazon Prime Video voegde wel een paar gave titels toe. De focus blijft liggen op grote titels die iedereen kent en dat zien we ook deze week weer. Vandaag zetten we voor je op een rij wat er nieuw verscheen op de streamingdienst!

Terminator: Dark Fate (2019)
Regie: Tim Miller | Cast: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes
Terminator: Dark Fate' volgt een jonge vrouw, Dani Ramos genaamd, uit Mexico City. Ze raakt betrokken bij de oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als 'Terminators'. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Vervolg op 'T2: Judgment Day'.


Ford v Ferrari (2019)
Regie: James Mangold | Cast: Roberta Sparta, Caitriona Balfe, Christian Bale, Matt Damon
Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale in Le Mans '66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.


Urs (2009)
Regie: Moritz Mayerhofer | Cast: Thomas Hinke, Ellen Schaeuble, Martin Weigel
Jarenlang zorgde Urs voor zijn ouder wordende moeder. Maar nu vertrekt hij op een gevaarlijke reis. Hij draagt zijn moeder met zich mee de berg op, op zoek naar een betere plek voor hen allebei. Maar zijn moeder wil thuis blijven.


Black Garden (2019)
Regie: Shaun Wilson | Cast: Cara Culligan, Phil Edwards, Tammy Honey, Garry Keltie
Gebaseerd op de negende cirkel van de hel in Dantes Inferno. Black Garden begint op Kerstavond, in de nabije toekomst. Er zijn acht dagen verstreken sinds het einde van de Derde Wereldoorlog. De overlevenden wachten op de dood, op een iemand na. Kate weet contact te leggen met een onbekende radioman en reist naar de locatie waar die stem vandaan komt.


All-in: The Fight for Democracy (18 september)
Regie: Lisa Cortes en Liz Garbus
Deze documentaire kijkt naar de geschiedenis en het huidige activisme tegen het onderdrukken van stemmers. In de Verenigde Staten is er namelijk sprake van de vrij bizarre praktijk waarbij kiezers ontmoedigd wordt om daadwerkelijk te gaan stemmen. De documentaire neem teen stelling in tegen deze schadelijke praktijk.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair