Featured

Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

door Jeffrey Kouters om 14:11 in Featured
Amazon Prime heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Bohemian Rhapsody (2018)
Regie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a.
Farrokh Bulsara, een opvallende verschijning, werkt op Heathrow Airport, maar droomt van een carrière in de muziek. Samen met Brian May en Roger Taylor richt hij de band Queen op. Bulsara doopt zijn naam om tot Freddie Mercury en begint met zijn kompanen de ene na de andere hit uit te brengen. Queen weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

The Predator (2018)
Regie: Shane Black | Cast: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Olivia Munn, e.a.
Huurling Quinn McKenna ziet met eigen ogen hoe zijn team bij een missie wordt afgemaakt door de Predator. Hij neemt een stuk buitenaardse technologie mee naar huis om het bestaan van de dodelijke ruimtewezens aan te tonen. Niemand wil hem echter geloven. Al snel openen de Predators de jacht op het voorwerp. Ondertussen ontdekt McKenna dat een schimmig bedrijf de aliens wil inzetten voor militaire doeleinden.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Regie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
Tim Goodman is vastberaden om zijn verloren vader op te sporen. Samen met een pratende Pikachu, die een geweldige speurneus blijkt te zijn, gaat hij op avontuur. Al snel stuiten de twee op een groot complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Tim en Pikachu zetten alles op alles om de kwade personen achter deze plannen te stoppen en de wereld te beschermen tegen de oersterke Pokémon Mewtwo.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Goed dat je "Gratis" tussen haakjes zet Jeffrey. Amazon Prime is één van de beter diensten in mijn mening.

NieuwsFilm

meest populair