Netflix

3 spannende actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Spanning en sensatie op streaming.

door Bram de Groot om 19:04 in Netflix
Er staan de nodige actiethrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie actiethrillers die zeker de moeite waard zijn!

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Regie: Christopher McQuarrie | Hoofdrollen: Tom Cruise, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson

Mission: Impossible - Rogue Nation uit 2015 was opnieuw een heerlijke Mission: Impossible na het al erg gave Mission: Impossible - Ghost Protocol uit 2011. Met uiteraard Tom Cruise al grote waaghals was dit de eerste M:I-film van Christopher McQuarrie die nu werkt aan twee back-to-back gefilmde vervolgen. Must see, uiteraard!The Bourne Legacy (2012)

Regie: Tony Gilroy | Hoofdrollen: Edward Norton, Jeremy Renner, Rachel Weisz, Scott Glenn, Stacy Keach, Corey Stoll

Na meerdere films rond Jason Bourne was er in deze de black ops agent van Jeremy Renner. Een succes als de films met Matt Damon werd The Bourne Legacy niet en daarom bleef het ook maar bij één film. Desondanks een prima actiethriller voor tussendoor, mocht je hem nog niet gezien hebben.Salt (2010)

Regie: Phillip Noyce | Hoofdrollen: Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor, Liev Schreiber, Corey Stoll, Olek Krupa

In deze film zien we Angelina Jolie als een soort Jason Bourne te keer gaan en dat viel prima in de smaak. De snelle actiethriller werd ook redelijk ontvangen door de critici en het publiek liep de zalen voldoende plat. Er werd ooit gesproken over een vervolg, maar uiteindelijk hoorden we niets meer van die plannen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Staan er ook 3 kneiter goede Tom Hardy films op Netflix?

Chris23

Avatar

Nee, maar dr staat hierboven wel een kneiter lekker wijf in kort jurkje en inkijkje.

Dawgruule

Avatar

Hebben al deze films al niet een keer in het “knijterlijstje”, “filmtip” of een ander Brambait artikel gestaan?

NieuwsFilm

meest populair