Affleck, Cavill, Gadot en Fisher doen tóch reshoots voor Zack Snyders 'Justice League'

Affleck, Cavill, Gadot en Fisher doen tóch reshoots voor Zack Snyders 'Justice League'

Sowieso vier van de zes helden gaan extra scènes opnemen...

Eerder dit jaar werd na een lang welles-nietes-verhaal (hier op FilmTotaal weten jullie er alles van) en campagnes aangekondigd dat Zack Snyder eindelijk zijn oorspronkelijke versie van Justice League mocht afmaken. Naast het feit dat sommige castleden terugkeerden voor noodzakelijke dialogen, leek het erop dat er geen complete reshoots nodig waren. Maar de situatie lijkt veranderd.

Volgens THR zal Snyder in oktober een aantal nieuwe beelden gaan schieten voor het project met in ieder geval Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman) én Ray Fisher (Cyborg).

Vooral de medewerking van Fisher is opmerkelijk, gezien de voortdurende strijd tussen hem en Warner Bros. over het gedrag van onder andere Joss Whedon en studiobaas Geoff Johns tijdens de originele opnames.

4-delige miniserie op HBO Max
De reshoots zullen naar verwachting ongeveer een week duren. Nadat Warner Bros. lang niks moest weten van een eventuele Snyder-cut, is het bewonderenswaardig hoeveel geld ze er inmiddels al in hebben gepompt en dat ze hier nog toestemming voor hebben gegeven.

Maar aan de andere kant, er zullen vast een paar plotgaten zijn die moeten worden opgevuld en om dan nu alsnóg te gaan bezuinigen... Waarschijnlijk verstandig om door te zetten. Vanaf 2021 te zien.

NieuwsFilm

meest populair