Algemeen

Affleck, Cavill, Gadot en Fisher doen tóch reshoots voor Zack Snyders 'Justice League'

Sowieso vier van de zes helden gaan extra scènes opnemen...

door Arjen Rooseboom om 13:15 in Algemeen
Eerder dit jaar werd na een lang welles-nietes-verhaal (hier op FilmTotaal weten jullie er alles van) en campagnes aangekondigd dat Zack Snyder eindelijk zijn oorspronkelijke versie van Justice League mocht afmaken. Naast het feit dat sommige castleden terugkeerden voor noodzakelijke dialogen, leek het erop dat er geen complete reshoots nodig waren. Maar de situatie lijkt veranderd.

Volgens THR zal Snyder in oktober een aantal nieuwe beelden gaan schieten voor het project met in ieder geval Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman) én Ray Fisher (Cyborg).

Vooral de medewerking van Fisher is opmerkelijk, gezien de voortdurende strijd tussen hem en Warner Bros. over het gedrag van onder andere Joss Whedon en studiobaas Geoff Johns tijdens de originele opnames.

4-delige miniserie op HBO Max
De reshoots zullen naar verwachting ongeveer een week duren. Nadat Warner Bros. lang niks moest weten van een eventuele Snyder-cut, is het bewonderenswaardig hoeveel geld ze er inmiddels al in hebben gepompt en dat ze hier nog toestemming voor hebben gegeven.

Maar aan de andere kant, er zullen vast een paar plotgaten zijn die moeten worden opgevuld en om dan nu alsnóg te gaan bezuinigen... Waarschijnlijk verstandig om door te zetten. Vanaf 2021 te zien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Misschien moet Fisher wel, contract, of hij doet het gewoon voor de rest van cast, Snyder, denk dat sowieso.

Potverdikkie, kan niet wachten op film! GA het ook in 1 keer kijken als het mogelijk is, dan moet ik het niet bij anderen zien, of mee kijken, gewoon even wachten :D en dan dikke 4 uur durende Snyder Cut!!!!

Dawgruule

Avatar

Nice! Het wordt steeds beter! Ik ben erg benieuwd

NieuwsFilm

meest populair