Algemeen

'Thor: Love & Thunder' moet mogelijk verhuizen door corona

De opnames zouden niet plaats kunnen vinden in New South Wales.

door Jim Pedd om 07:58 in Algemeen
Het lijkt erop dat Thor: Love & Thunder een tegenslag te verwerken heeft. De opnames zouden plaatsvinden in Moore Parks Fox Sutdios in New South Wales, maar moeten nu verplaatst worden naar Queensland.

Natalie Portman kwam eerder deze maand aan in Sydney, Australië, waar ze zich zou gaan voorbereiden op de opnames van deze film van regisseur Taika Waititi. Maar nu horen we dat de plannen gewijzigd worden. Volgens de Australische Daily Telegraph lijkt het er namelijk op dat Marvel Studios de opnamelocatie moet veranderen.

Winterstop voorkomen
Het is de hoop van Marvel Studios dat de opnames volgende maand plaats kunnen vinden. De filmstudio wil zoveel mogelijk werk gedaan krijgen, voordat een eventuele winterstop als gevolg van het coronavirus plaatsvindt. Zoals gebruikelijk, heeft Marvel zelf niet op het nieuws gereageerd, maar het lijkt te kloppen.

De cast en crew beginnen zich in elk geval te verzamelen op dit moment en dat betekent dat er wel snel iets van start gaat. Dat geldt bijvoorbeeld voor de film Shang-Chi, die opgenomen wordt in Australië en voor diverse MCU-series.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

LOL, winterstop. Het is nu lente in Australië en straks komt de zomer (zuidelijk halfrond). Zou dan dus een zomerstop zijn Smiley face

NieuwsFilm

meest populair