Algemeen

Deze acteur is blij met uitstel Marvel-film 'Eternals'

Kumail Nanjiani prijst het jaar uitstel vanwege de ongewone omstandigheden.

door Bram de Groot om 12:42 in Algemeen
Eigenlijk moest de Marvel-film Eternals over twee maanden in de bioscoop verschijnen. Eerder dit jaar werd de Marvel-film door corona verplaatst naar februari 2021 en deze week werd duidelijk dat de film van regisseur Chloe Zhao (The Rider) pas in november 2021 verschijnt.

Acteur Kumail Nanjiani (The Big Sick) heeft nu via Twitter aangegeven blij te zijn met het uitstel. Nanjiani speelt de rol van de Eternal Kingo.

"Eternals is uitgesteld tot 5 november 2021. Marvel heeft de juiste en verantwoordelijke beslissing genomen. Er is een pandemie. Niets is belangrijker dan gezondheid en levens. Ik kan mensen niet opdragen dat ze naar een bioscoop moeten gaan totdat ik me zelf veilig voel om er een te bezoeken. Zorg goed voor jezelf. Ik beloof je dat het 't wachten waard is!" aldus Nanjiani.

Pas weer in mei 2021 een Marvel-film
Naast dat Eternals werd uitgesteld, verschijnt Black Widow nu pas op 7 mei 2021 en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op 9 juli 2021. Nanjiani kreeg na zijn post bijval van acteur Barry Keoghan die in de scififilm de rol van Druig speelt.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair