Nicolas Cage staat zeker open voor cameo als Superman in 'The Flash'

Nicolas Cage staat zeker open voor cameo als Superman in 'The Flash'

Hij zou het scherm dan moeten delen met de Batman van Michael Keaton...

Na een gerucht spreekt meestal de artiest of maker dit tegen of wordt het bevestigd. Zo reageert Nicolas Cage nu op het nieuws dat hij kort als Superman verschijnt in DC's The Flash in het alternatieve universum waar ook de Batman van Michael Keaton leeft.

Zoals al vaker benoemd, was Cage ooit in de race voor de rol (hij vond zichzelf perfect geschikt) in Tim Burton's mislukte poging Superman Lives. In de 2015-documentaire doken een reeks foto's op van hem in kostuum.

En aangezien Superman Lives zich in hetzelfde universum zou afspelen als Burton's Batman (1989), waarom dan niet alsnog die twee werelden met elkaar verbinden en een nieuwe Batman v Superman uitproberen?

Ja, ik wil!
De acteur heeft zelf aangegeven de rol maar wat graag in een oogwenk op zich te nemen. Zo was hij eerder de stem van de Man van Staal in Teen Titans Go! To The Movies (2018). Hoewel Suups in de comics altijd eind 20, begin 30 blijft dankzij zijn Kryptoniaanse bijna-onsterfelijkheid, zou de 56-jarige Cage prima passen tegenover de inmiddels 69-jarige Keaton.

Het idee klinkt té raar, maar wekt tegelijkertijd zoveel nieuwsgiergheid op dat we het bijna willen zien. En Cage heeft natuurlijk nog een behoorlijke gunfactor onder het publiek. Daarnaast laten fans zich minder horen als het gaat om de terugkeer van een Christian Bale, George Clooney of Val Kilmer als de Caped Crusader, een gerucht wat ook rondgalmt.

NieuwsFilm

meest populair