Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze 3 films nieuw toe

Afgelopen week verschenen er drie nieuwe films op de streamingdienst.

door Jim Pedd om 10:00 in Algemeen
Drie nieuwe films. Zoveel werden er de afgelopen week toegevoegd aan streamingdienst Amazon Prime Video. Check hieronder het lijstje!

The Barge People (4 mei)
Regie: Charlie Steeds | Cast: Kate Marie Davies, Mark McKirdy, Makenna Guyler, Natalie Martins
Twee zussen en hun vriendjes begeven zich naar het beeldschone Engelse platteland om er een weekendje tussenuit te gaan. Daar aangekomen krijgen ze echter te maken met vleesetende mutanten die zich verbergen in het water. Een gevecht om te overleven begint.


Just Mercy (4 mei)
Regie: Destin Cretton | Cast: Marcus A. Griffin Jr., Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson
Just Mercy is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, een getalenteerde jonge advocaat die er alles aan doet om de meest kwetsbare mensen in de Verenigde Staten te verdedigen in de rechtbank en te vechten voor gelijke rechten in een systeem dat dit niet altijd toelaat.


Motherless Brooklyn (4 mei)
Regie: Edward Norton | Cast: Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Bobby Cannavale
Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad. Het mysterie leidt hem van jazzclubs in Harlem, waar de gin rijkelijk vloeit, naar de ruige sloppenwijken van Brooklyn en uiteindelijk naar de luxueuze vertrekken van de machthebbers van New York. Lionel gaat de strijd aan met boeven, corruptie en de gevaarlijkste man van de stad, uit respect voor zijn vriend en om de vrouw te redden die weleens zijn eigen redding zou kunnen zijn.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Amazon is echt goed bezig met recente films: Ford vs Ferrari, 1917, Terminator Dark fate, Bohemian rhapsody, Joker, It part 2, Godzilla king of the monsters, Alita, Downtown Abbey, 21 bridges, The report, Green book, The wolfs call, Dark waters, Motherless Brooklyn, Just mercy.... en Disney komt met Big uit 1988

Civilian Supreme

Avatar

^idd
Er is ook geen excuus meer mogelijk om Amazon niet te hebben.
De prijs van Disney is ook veel te hoog in verhouding tot het aanbod.

eltorro

Avatar

^Eens, Prime heeft een behoorlijk goed aanbod aan content. Ik zit er nu veel meer op dan op Netflix. Als je je account deelt zijn de kosten helemaal verwaarloosbaar.

Ik las trouwens net dat het nu ook aan te schaffen is via ideal.

HolophoniC

Avatar

^Klopt helemaal. Het is nu mogelijk om Amazon Prime Video aan te schaffen met iDEAL. Er wordt eenmalig 1 euro cent afgeschreven als je een proefabonnement neemt. Daarna maandelijks via automatische incasso.

Ben zelf ook zeer tevreden met het aanbod op Prime Video. Ik zeg goed bezig!

Civilian Supreme

Avatar

^meen je niet?!!
Een half jaar op gewacht tot ik het een paar weken geleden zat was en een creditcard heb aangeschaft.

HolophoniC

Avatar

^i Ik kwam er ook bij toeval achter. Denk dat velen het nog weten dat die mogelijkheid er nu is.
Zat er ook aan te denken dan maar een creditcard te nemen omdat het aanbod steeds meer begon te lokken. Hoop dat je hoe dan ook plezier mag beleven met Prime.

NieuwsFilm

meest populair