Amazon Prime Video voegde deze 3 films nieuw toe

Afgelopen week verschenen er drie nieuwe films op de streamingdienst.

Drie nieuwe films. Zoveel werden er de afgelopen week toegevoegd aan streamingdienst Amazon Prime Video. Check hieronder het lijstje!

The Barge People (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Steeds | Cast: Kate Marie Davies, Mark McKirdy, Makenna Guyler, Natalie Martins
Twee zussen en hun vriendjes begeven zich naar het beeldschone Engelse platteland om er een weekendje tussenuit te gaan. Daar aangekomen krijgen ze echter te maken met vleesetende mutanten die zich verbergen in het water. Een gevecht om te overleven begint.


Just Mercy (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Marcus A. Griffin Jr., Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson
Just Mercy is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, een getalenteerde jonge advocaat die er alles aan doet om de meest kwetsbare mensen in de Verenigde Staten te verdedigen in de rechtbank en te vechten voor gelijke rechten in een systeem dat dit niet altijd toelaat.


Motherless Brooklyn (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Norton | Cast: Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Bobby Cannavale
Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad. Het mysterie leidt hem van jazzclubs in Harlem, waar de gin rijkelijk vloeit, naar de ruige sloppenwijken van Brooklyn en uiteindelijk naar de luxueuze vertrekken van de machthebbers van New York. Lionel gaat de strijd aan met boeven, corruptie en de gevaarlijkste man van de stad, uit respect voor zijn vriend en om de vrouw te redden die weleens zijn eigen redding zou kunnen zijn.


NieuwsFilm

meest populair