Henry Cavill weigert over terugkeer Superman te praten

Man of Steel-acteur Henry Cavill is de discussie mogelijk een beetje zat.

Sinds het mislukken van Justice League uit 2017 zijn er veel geruchten over de toekomst van Henry Cavill als Superman in het DC Extended Universe. De acteur zei eerder wel oren te hebben naar een terugkeer, maar officieel is er nog helemaal niets bekend.

Recent was er het gerucht dat Cavill heeft getekend voor onder meer drie nieuwe DC-films en wat cameo's, maar of dit echt zo is valt te betwijfelen. In gesprek met GQ over zijn nieuwste film Enola Holmes werd hem gevraagd naar het gerucht. "Nou, ik denk dat het belangrijker is dat dit over Enola Holmes gaat," was de reactie van Cavill die na verder aandringen bevestigde wat hij zei: "Ik heb gezegd wat ik heb gezegd."

Hoe zit het dan echt?
Het blijft simpel gezegd onduidelijk en ondanks dat de meeste DC-films weinig hinder lijken te ondervinden van de coronacrisis wat betreft de verschijningsdatums, heeft Warner Bros. voorlopig zijn handen vol met de reeds ingeplande films Wonder Woman 1984, The Suicide Squad, The Batman, Black Adam, Shazam 2, The Flash en Aquaman 2.

En dan wil Warner Bros. ook de films Wonder Woman 3, New Gods, Batgirl en Supergirl[/i], de spin-offs The Amazonians en The Trench en losstaande films en ook nog eens series maken. Dus dat Man of Steel 2 op de agenda staat valt te betwijfelen.

Cavill gaf in hetzelfde interview aan niet terug te keren voor de reshoots voor Zack Snyder's Justice League.

NieuwsFilm

meest populair