Algemeen

Henry Cavill weigert over terugkeer Superman te praten

Man of Steel-acteur Henry Cavill is de discussie mogelijk een beetje zat.

door Bram de Groot om 10:23 in Algemeen
Sinds het mislukken van Justice League uit 2017 zijn er veel geruchten over de toekomst van Henry Cavill als Superman in het DC Extended Universe. De acteur zei eerder wel oren te hebben naar een terugkeer, maar officieel is er nog helemaal niets bekend.

Recent was er het gerucht dat Cavill heeft getekend voor onder meer drie nieuwe DC-films en wat cameo's, maar of dit echt zo is valt te betwijfelen. In gesprek met GQ over zijn nieuwste film Enola Holmes werd hem gevraagd naar het gerucht. "Nou, ik denk dat het belangrijker is dat dit over Enola Holmes gaat," was de reactie van Cavill die na verder aandringen bevestigde wat hij zei: "Ik heb gezegd wat ik heb gezegd."

Hoe zit het dan echt?
Het blijft simpel gezegd onduidelijk en ondanks dat de meeste DC-films weinig hinder lijken te ondervinden van de coronacrisis wat betreft de verschijningsdatums, heeft Warner Bros. voorlopig zijn handen vol met de reeds ingeplande films Wonder Woman 1984, The Suicide Squad, The Batman, Black Adam, Shazam 2, The Flash en Aquaman 2.

En dan wil Warner Bros. ook de films Wonder Woman 3, New Gods, Batgirl en Supergirl[/i], de spin-offs The Amazonians en The Trench en losstaande films en ook nog eens series maken. Dus dat Man of Steel 2 op de agenda staat valt te betwijfelen.

Cavill gaf in hetzelfde interview aan niet terug te keren voor de reshoots voor Zack Snyder's Justice League.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SteefL

Avatar

Natuurlijk moet hij over Enola Holmes praten en niet over Superman. Uiteraard ontwijkt hij andere vragen. Hij zit daar voor die Holmes film en alles en iedereen die daar hard aan gewerkt hebben. Ik vermoed dat zijn opmerking weinig zegt over wel of niet nog Superman spelen.

Supercarlover

Avatar

Dat is zeer jammer. Superman is het meest bekende karakter van DC. Superman is iconisch. Daar moeten meer films van gemaakt worden. En dan met name Henry als Sup.

Jeroenevertp

Avatar

Ik vind dat er erg veel wisselende berichten verschijnen over het spelen van Superman door Cavill. Het éne moment heeft hij getekend voor 3 nieuwe films, het ándere moment is dit maar een gerucht, en een paar dagen later weigert hij er ook maar over te práten dat er nog meer films komen met hem in de hoofdrol. We gaan van het ene uiterste naar het andere

GreenHornet

Avatar

hij is gelukkiger bij Netflix dan bij WB

NieuwsFilm

meest populair