Henry Cavill ontbreekt bij opnames nieuwe 'Justice League'

Henry Cavill ontbreekt bij opnames nieuwe 'Justice League'

Cavill zal geen extra opnames maken voor de Zack Snyder-versie.

De wens dat acteur Henry Cavill terugkeert als Superman in toekomstige films in het DC Extended Universe vertaalt zich afgelopen tijd naar vele - ook vaak uit de duim gezogen - geruchten. Zo is het maar de vraag of Cavill daadwerkelijk voor drie nieuwe films heeft getekend.

In tegenstelling tot een bericht eerder deze week dat Cavill binnenkort nieuwe opnames zou gaan maken voor Zack Snyder's Justice League blijken in ieder geval niet te kloppen. De acteur sprak erover met Collider en ontkende het bericht:


"Ik maak geen extra opnames. Nee. Alles is al opgenomen. Ik weet niet hoe de dingen zullen evolueren en veranderen. Dit is afhankelijk van de andere filmlengte en wat er gebeurt in de postproductie. Welke lessen er geleerd worden nadat Justice League vier jaar geleden uitkwam? Vier jaar reacties van de fans. Voor mij... Ik kijk gewoon wat er allemaal gebeurt."

De nieuwe versie van Justice League uit 2017 verschijnt in 2021 als een vierdelige miniserie op HBO Max en zal daarna als een vier uur durende Director's Cut beschikbaar zijn.

NieuwsFilm

meest populair