3 gave sci-fi films die nu gewoon op Netflix staan

3 gave sci-fi films die nu gewoon op Netflix staan

Leuke en gave films met een hoop sci-fi en meer.

Dol op films met de nodige sciencefiction? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie scifi-films die zeker vermakelijk kunnen zijn! Of denk jij er anders over?

Gravity (2013)

Regie: Alfonso Cuarón | Hoofdrollen: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Paul Sharma, Basher Savage

Deze sci-fi / ruimtefilm van regisseur Alfonso Cuarón heeft een waanzinnige start die je gezien moet hebben op het witte doek en met de juiste geluidsinstallatie. In één klap wordt er namelijk een ruimtestation weggevaagd en daarna begint een eenzame reis door de ruimte. Ga je hem thuis kijken? Geniet in rust, met het volume op tien.



I Am Legend (2007)

Regie: Francis Lawrence | Hoofdrollen: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, Charlie Tahan, Dash Mihok, April Grace

Will Smith steelt in deze scifi-horrorfilm de show als hij in zijn eentje overblijft in een verlaten stad waar gemuteerde mensen het op hem gemunt hebben. Met een apocalyptische omgeving en de eenzame gevecht tegen overleven zorgt deze film van Francis Lawrence voor een prima avondje vermaak.



Godzilla (2014)

Regie: Gareth Edwards | Hoofdrollen: Juliette Binoche, Aaron Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Sally Hawkins

Na de voortreffelijke teaser trailer was deze nieuwe Godzilla-film van Gareth Edwards (Star Wars: Rogue One) net iets anders dan menigeen had verwacht, maar dat neemt niet weg dat het een prima aftrap is van een filmreeks die volgend jaar op een hoogtepunt komt met Godzilla vs. Kong.



NieuwsFilm

meest populair