Shia LaBeouf (Transformers) aangeklaagd voor mishandeling en diefstal

Shia LaBeouf (Transformers) aangeklaagd voor mishandeling en diefstal

Het incident vond in juni dit jaar plaats.

Shia LaBeouf is wel vaker op vreemde of negatieve wijze in het nieuws verschenen. Zo ging de acteur erg ver voor rollen in films als Fury en The Tax Collector, maar ook is hij al vaker in aanraking gekomen met de politie. Nu is het weer raak.

LaBeouf, voornamelijk bekend van de Transformers-films, is namelijk aangeklaagd voor mishandeling en diefstal. Het incident gebeurde in juni, toen de acteur het aan de stok kreeg met een andere man. De twee begonnen te vechten en daarna ging LaBeouf er vandoor met de pet van de man. Ondanks het feit dat geen van de twee serieus gewond raakte, heeft de man in kwestie toch besloten nog aangifte te doen bij de politie.

Wat nu?
LaBeouf is nu door de officier van justitie van Los Angeles aangeklaagd voor mishandeling, met verwondingen en kruimeldiefstal. Het zou wel eens problemen kunnen opleveren voor de 34-jarige acteur, die al eerder in 2017 werd gearresteerd voor een dronken gevecht. Datzelfde jaar werd hij opnieuw gearresteerd voor wangedrag.

LaBeouf werd eveneens in 2014 opgepakt, nadat hij de Broadway-show Cabaret had verstoord. De acteur liet zich toen nog uit over deze gebeurtenis: ''Ik maakte destijds een existentiële crisis mee. Mijn drank- en drugsverslaving waren een manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen, maar ik ben al mijn hele leven op de vlucht. Ik ben aan het weglopen van mezelf''.

NieuwsFilm

meest populair