Beeldschone 'Bond-girl' Ana De Armas over de aankomende 007-film

Beeldschone 'Bond-girl' Ana De Armas over de aankomende 007-film

Tijd voor verandering!

De 32-jarige Ana De Armas weet de laatste jaren hoge ogen te gooien met films zoals Blade Runner 2049 en Knives Out. De beeldschone actrice speelt ook een 'Bond-girl' in No Time to Die, iets waar De Armas zich tijdens een recent interview over uitlaat.

De film, die net zoals vele andere (grote) producties ook vertraging heeft opgelopen vanwege de coronacrisis, komt normaal gesproken eindelijk volgende maand uit. De actrice heeft er in ieder geval zin in, al weet ze niet precies hoe het allemaal zal gaan: ''Ik heb het al maandenlang over de nieuwe Bond film. Miljoenen mensen kijken ernaar uit en het maakt me wel ietwat nerveus... Ik kan niet wachten!''

Onzekerheid
De Armas weet wel niet hoe het zal verlopen: ''De bioscopen gaan weer open, dus hopelijk kan iedereen volgende maand de film zien. Ik hoop ook dat we het een beetje kunnen vieren... Ik weet niet eens of ik mijn collega's zal treffen en of er echt een première zal zijn. Deze Bond-film is extra speciaal, aangezien het Daniel's laatste keer is als Bond, dus het was echt emotioneel voor iedereen''.

Typecasting
De actrice is blij dat ze nu andere rollen krijgt aangeboden dan alleen maar een Latina spelen. De Armas is namelijk geboren in Cuba en kreeg telkens dezelfde rollen aangeboden: ''Het wordt heel snel saai en vermoeiend. Er moeten betere rollen komen voor vrouwen en Latinas. Het is namelijk als vrouw nog steeds lastig een goede rol te bemachtigen, want er zijn er niet veel. Ik denk dat het hoog tijd is dat schrijvers, regisseurs en producenten hiervoor gaan zorgen en komen met betere en realistische verhalen''.

NieuwsFilm

meest populair