Denzel Washington wil zoon & 'Tenet'-ster en Samuel L. Jackson voor 'The Piano Lesson'

Denzel Washington wil zoon & 'Tenet'-ster en Samuel L. Jackson voor 'The Piano Lesson'

Denzel Washington, de producent van het project, hoop dat Barry Jenkins ook interesse heeft.

Denzel Washington, voornamelijk bekend als acteur van films zoals Training Day en American Gangster, is een paar jaar geleden begonnen met het verfilmen van theaterstukken. Nu heeft hij weer een nieuw soortgelijk project op het oog en hier wil hij niemand anders dan zijn eigen zoon, John David Washington, voor casten.

Denzel Washington produceerde al eerder Fences en het nog binnenkort te verschijnen Ma Rainey's Black Bottom. Nu wil hij aan de slag gaan met The Piano Lesson uit 1987. Washington zal normaal gesproken enkel en alleen optreden als producent, maar heeft al heel wat grote namen gecontacteerd, waaronder ook zijn eigen zoon, die recentelijk nog hoge ogen wist te gooien in Tenet. Ook heeft Samuel L. Jackson een rol aangeboden gekregen in de film, terwijl Washington voor de regie denkt aan Barry Jenkins, o.a. bekend van Moonlight.

Wat te verwachten?
The Piano Lesson gaat over een broer en zus die het niet eens zijn over wat ze met de piano van hun familie gaan doen. De broer wil hem verkopen om het stuk grond te kopen waarop hun voorouders als slaven werkten terwijl zijn zus de piano juist wil houden.

NieuwsFilm

meest populair