Ook goed nieuws: 'The Matrix 4' komt eerder uit

Ook goed nieuws: 'The Matrix 4' komt eerder uit

The Matrix 4 is niet veel vertraagd nu.

The Batman, The Flash, Shazam! Fury of the Gods en Black Adam zijn allemaal flink uitgesteld, maakte Warner Bros. bekend. En nu is ook de release van The Matrix 4 verplaatst. Maar gelukkig niet naar achteren.

Eigenlijk stond de film met Keanu Reeves in de hoofdrol gepland voor release in april 2022. Maar Warner Bros. heeft de releasedatum van de film van regisseuse Lana Wachowski vier maanden naar voren gehaald. Nu staat de release gepland voor december 2021.

Nieuwe datum
De productie van The Matrix 4 begon vroeg in 2020, en het plan was om de film in mei 2021 uit te brengen. Nadat het coronavirus de opnames stil legde, werd besloten de film naar 2022 uit te stellen. Maar waar Warner Bros. zo'n beetje elke film op zijn releaseschema heeft uitgesteld, geldt dat niet voor The Matrix 4. De film is dus juist nu wat naar voren gehaald. Hij komt nog steeds later uit dan ooit de bedoeling was, maar in elk geval niet zo laat als eerder het geval leek.

Het verhaal van de film is nog niet helemaal duidelijk. We weten dat Neo en Trinity terug zullen keren, maar nog niet hoe of waarom. Ook is niet zeker wat voor bedreiging ze ditmaal het hoofd moeten bieden.

NieuwsFilm

meest populair