Nieuw plotdetails van 'Cruella' met Emma Stone bekendgemaakt!

Nieuw plotdetails van 'Cruella' met Emma Stone bekendgemaakt!

Wie was ze voor ze Cruella de Vil was?

Als het coronavirus de wereld op tijd heeft verlaten, kunnen we in mei van 2021 genieten van Cruella, de nieuwe live-action spin-off over de klassieke schurk uit 101 Dalmatiërs.Walt Disney Pictures heeft woensdag echter wel de eerste plotdetails naar buiten gebracht.

Estella
Het uitgebreide plot van Cruella start als volgt: "De tiener Estella heeft een droom: Ze wil modeontwerpster worden en heeft daar ook het talent, innovatie en ambitie voor. Maar het universum lijkt er expres voor te zorgen dat haar dromen nooit uitkomen."

"Nadat ze op haar twaalfde wees geworden was in Londen, rent Estella vier jaar later wild door de straten van de stad met haar beste vrienden en partners in de misdaad, Horace en Jasper."

Bekijk de afbeelding
Opkomende rockster
"Wanneer een toevallige ontmoeting Estella in de wereld van de jonge rijken en beroemdheden doet belanden, begint ze het bestaan dat ze voor zichzelf in Londen heeft opgebouwd in twijfel te trekken en vraagt ze zich af of ze misschien wel voor meer bestemd is. Wanneer een opkomende rockster Estella de opdracht geeft om een kenmerkend kledingstuk voor hem te ontwerpen, krijgt ze het gevoel dat ze echt is aangekomen. Maar wat kost het om de grote massa bij te houden? En is dat een prijs die Estella bereid is te betalen?"

Dev Patel
De film wordt gemaakt door regisseur Craig Gillespie (I, Tonya), met Emma Stone als Estella (waarschijnlijk later Cruella). Verder zijn ook Emma Thompson (Saving Mr. Banks) als The Baroness, Paul Walter Hauser en Joel Fry als Horace en Jasper. Dev Patel is ook betrokken bij het project, in een personage met de naam Raj aka Roger, de eigenaar van Pongo.

Cruella is op 23 mei 2021 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair